- Rýchlo dodaný tovar
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný/á. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Student-eShop.sk -
- Tovar mi bol k mojej spokojnosti doručený rýchlo a kvalitne.
- Obchod môžem povedať , že vybavuje nákupy k spokojnosti zákazníka.
Obchod je podľa mňa výhodný, s ktorým som spokojný a v budúcnosti by som ho odporučil aj ďalším záujemcom.
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Služby obchodu sú dobré
- Puzdro v spodnej časti po vložení notebooku hneď popraskalo.
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojná. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
spokojný s dodaním
OK
- Rýchlosť
- Spoľahlivosť
- Presne poradila
Perfektné
- Skoré dodanie tovaru
Široký sortiment dobrá komunikácia dobré ceny
odporucam tento obchod
Student-eShop.sk -
Tovar mi prišiel poškodený. Reproduktor, ktorý som objednala ako darček prišiel v roztrhanej krabici a mal ryhu akoby po náraze. Keďže fungoval, ďalej som to neriešila, nebol čas. Dostalo ma to ale do veľmi nepríjemnej situácie. Viac už tu určite nič neobjednám.
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mrzí nás, že nie ste s objednávkou spokojná, ale do dnešného dňa neevidujeme reklamáciu. Pre vyriešenie požiadavky nás neváhajte kontaktovať.
Student-eshop.sk -
všetko v poriadku, rýchle doručenie, tovar podľa očakávania.
- Velky vyber
Cena
spokojnosť
Student-eShop.sk -
- veľmi rýchle vybavenie objednávky
- rýchle doručenie do výdajného miesta
- tovar prišiel v poriadku
- žiadna
Student-eShop.sk -
- Tovar bol doručený rýchlo a bez poškodenia
- Tovar slúži ako má
Som spokojný
Student-eShop.sk -
- boli obiednane tri ochrane skla na telefon stoho dve boli popraskane
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mrzí nás, že nie ste s objednávkou spokojný, ale do dnešného dňa neevidujeme reklamáciu. Pre vyriešenie požiadavky nás neváhajte kontaktovať.
Student-eshop.sk -
Skúsenosti dobré.
- vyber
- trochu nejasne ilustracne fotky produktov
- Rýchlosť,perfektne ceny.
- Za mňa maximálna spokojnosť.
Student-eShop.sk