tovar bol doruceny velmi rychlo
Ok
- Všetko bez problémov, určite odporúčam..
Rýchlosť a dostupnosť
Rýchle doručenie tovaru
Problém bol trocha s platbou na dobierku, keďže v košíku bol jeden produkt (12 cvikov na bolesť chrbta) ktorý musel byť platený len kartou, čo som ja ako zákazník nevedel.
Po odstránení tohto produktu z košíka platba prebehla na dobierku k absolútnej spokojnosti.
Rád by som mal i 12 cvikov…, ale keďže nemôžem platiť kartou bolo mi sľúbené, že mi budú poslané zdarma. Nerobí mi problém zaplatiť 10-,EUR,
ale ako to zrealizovať
V celku som veľmi spokojný s produktami i nákupmi ktoré som realizoval i v minulosti.
Ďakujem
Lednický Marián -
Objednávku vybavili rýchlo. Tovar je kvalitný, zodpovedá popisu. Nenakupovali sme 1x a určite nie posledný.
Celková spokojnosť, tovar dorazil v poriadku
- Kvalitné slovenské produkty.
Už pri prvej návšteve som cítila dôveru a pocit, že ponúkané produkty sú naozaj dôveryhodné.
Mám totiž nepríjemnú skúsenosť z iných obchodov, ktoré ponúkali " čisté, ekologické, bez chemických konzervantov a GMO" produkty a až po doručení som si prečítala, že obsahujú oxid kremičitý , mastenec, či podobné " pochúťky".
Som veľmi rada, že produkty StretchFit™ SK
môžem bezpečne užívať a aj plnia svoj účel. -
Objednávala som si prvý krát a dodanie bolo bez komplikácií a rýchle. Hneď v ten deň som začala používať zakúpený natahovac krčnej chrbtici a môžem len potvrdiť kvalitu a funkčnosť nakoľko cítim rozdiel
Teším sa, ďakujem -
Pekne zabalené, rýchle dodania
Vyrobok som objednala na zaklade zloženia .Potrebujem aby magnezium moje telo vstrebalo co najviac.Podla popisu a nazvu horcika som sa rozhodla pre vas vyrobok.Uzivam ho 7 dni 2 tab.za den.Zatial som spokojna,svalove kŕče zatial nemám.
- Rýchle doručenie
Rýchle dodanie, žiadne problémy. Ďakujem
Vyrobky su naozaj kvalitne a na urovni. Vyborna komunikacia so zakaznikom
Tovar stale nebol doruceny, aj po mailovej urgencii a prislube zaslat dalsi produkt mi stale nic neprislo ani som nebola informovana o tom, ze by nejaky produkt bol na ceste ku mne.
- Rýchle vybavenie objednávky
rychle vybavenie objednavky
- Všetko bez problémov- určite odporúčam..
- Komunikacia
- Rychlost dodania