Tovar stale nebol doruceny, aj po mailovej urgencii a prislube zaslat dalsi produkt mi stale nic neprislo ani som nebola informovana o tom, ze by nejaky produkt bol na ceste ku mne.

Predavaju predražené činske produkty z aliexpresu

no hrôza, mate tam lajdakov ktorý si nevážia, že majú pracu

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

ďakujeme za vašu spätnú väzbu a mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť. Snažíme sa udržiavať vysoký štandard našich služieb, a preto vaše pripomienky berieme veľmi vážne. Rád by som vás ubezpečil, že situáciu preveríme a podnikneme kroky na zlepšenie. Ak máte ďalšie podrobnosti, ktoré by nám pomohli problém vyriešiť, prosím, kontaktujte nás priamo.

Tým, StretchFit™ SK

tovar ani po 6 dňochnedorazil, obchod nereaguje na mail.

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

ďakujeme za vašu správu a úprimne nás mrzí, že ste museli čakať na tovar dlhšie, než je obvyklé, a že nedošlo k včasnej odpovedi na váš e-mail. Mohlo dôjsť k nečakaným komplikáciám, ktoré preveríme, aby sme zabezpečili doručenie a komunikáciu s vami čo najskôr.

Tým, StretchFit™ SK

• Veľmi drahé, vraj neviditeľné pod tričkom, čo je vidno, bolí a tlačí pod pazuchami a neprúdi mi krv do rúk a keď ho nosím dlhšie než1 hodinu uvoľňuje sa a som zasa zhrbená. Nedá sa používať pri šoférovaní ani manuálnych prácach ako varenie/upratovanie. Zbytočne 30€

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a je nám veľmi ľúto, že produkt nesplnil vaše očakávania. Vaše pripomienky berieme vážne a odporúčame kontaktovať našu zákaznícku podporu, aby sme vám mohli pomôcť nájsť riešenie alebo ponúknuť alternatívy.

• Otazovanie

Za jednu objednávku ma bombardujú mailami človek chce kúpiť a mať pokoj pokiaľ niečo chce tak sa opýta alebo vyhľadá na nete ale nie toto...

Dobrý deň Fynest,

Ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré vám mohlo spôsobiť množstvo e-mailov. Rozumieme, že nie každý má záujem o pravidelné správy. Ak by ste si želali odsledovanie našich noviniek, môžete to jednoducho nastaviť vo svojom profile alebo sa odhlásiť z odberu priamo z ktoréhokoľvek e-mailu. Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a veríme, že vaša ďalšia skúsenosť bude príjemnejšia.

Tím, StretchFit™ SK

Tovar som si objednal 15.6.2024 a doteraz mi nedošiel .

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za meškanie vašej objednávky.

Tím, StretchFit™ SK

• hriadeľ na zvyšovanie zakrivenia nefunguje - "preskakuje"... budem to reklamovať.

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Mrzí nás, že máte problémy s produktom. Samozrejme, obráťte sa na našu zákaznícku podporu, aby sme mohli reklamáciu rýchlo a efektívne vybaviť. Je pre nás dôležité, aby všetky produkty fungovali správne a aby ste boli s nimi plne spokojní.

tovar nemá slovenský návod

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Chcem vás ubezpečiť, že slovenský návod je súčasťou balenia a nájdete ho na zadnej strane obalu pod štítkom. Okrem toho, v priloženom manuále a maili je uvedené, ako nájsť slovenský preklad návodu. Dúfame, že tieto informácie vám budú nápomocné a že s produktom budete spokojní.

S vrúcnym pozdravom,

Priemer

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Mrzí nás, že vaše hodnotenie hviezdami neodzrkadľuje priemernú spokojnosť, ktorú ste vyjadrili vo svojom hodnotení. Oceňujeme váš názor a berieme ho vážne, keďže nám pomáha zlepšovať naše služby. Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete asistenciu, neváhajte sa na nás obrátiť.

Tím, StretchFit™ SK

• Prezentácia výrobku na internete sa nezhoduje s dodanýn tovarom,polomer je BackFlexu je značne menší ako v reklame,je neohybný a nenastaviteľný,vyzerá to skôr ako napodobenina...Budem žiadať o vrátenie ,resp,výmenu

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za nezrovnalosti, ktoré ste zaznamenali pri obdržaní tovaru. Sme radi, že sme mohli situáciu vyriešiť po tom, čo ste sa oboznámili s manuálom a porozprávali sme sa o nastavení nášho BackFlex™ PRO. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a sme tu, aby sme zabezpečili, že každá skúsenosť s našimi produktami bude pozitívna, hoc Vaša recenzia odzrkadľuje nagetívnu skúsenost. Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

S vrúcnym pozdravom,

Šmejdi...na iných stránkach to kúpite za cenu cca 10,00 EUR

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

rozumieme vašim obavám týkajúcich sa ceny našich produktov. Chceli by sme vám však vysvetliť, že cena našich výrobkov odráža nielen ich kvalitu, ale aj hodnotu, ktorú prinášajú našim zákazníkom. Naše produkty sú navrhnuté s dôrazom na kvalitu, efektivitu a bezpečnosť používania, čo sa môže líšiť od lacnejších alternatív dostupných na trhu.

Okrem toho ponúkame komplexnú zákaznícku podporu, záruku na naše produkty a zabezpečujeme, že všetky výrobky sú dôkladne testované a overené. Rozumieme, že na prvý pohľad môže byť cena vyššia v porovnaní s niektorými inými možnosťami, ale veríme, že dlhodobá hodnota a spokojnosť zákazníka, ktorú naše produkty prinášajú, tieto náklady odôvodňujú.

Tomáš, StretchFit™ SK

Tovar mi stále ešte nedorazil …

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Urobyli ste si srandu na môj účet za 30 eur

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

ľutujeme, ak ste mali nepríjemnú skúsenosť s naším produktom alebo službou. Naším zámerom je vždy poskytnúť zákazníkom kvalitné produkty a služby. Ak máte pocit, že produkt nezodpovedá vašim očakávaniam alebo ste dostali niečo iné, ako ste očakávali, radi sa na túto situáciu bližšie pozrieme a nájdeme spoločne riešenie.

Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis s podrobnosťami vášho nákupu, vrátane čísla objednávky a popisom problému. Ak máte fotografie produktu, ktorý ste dostali, boli by tiež veľmi užitočné. Ponúkame vám možnosť vrátenia produktu a vrátenie plnej kupnej ceny alebo výmenu za správny produkt, ak došlo k chybe.

Za nepríjemnosti sa vám ospravedlňujeme a veríme v kladné vyriešenie situácie.

Tomáš, StretchFit™ SK

Zásielka podľa oznámenia Packety mala dôjsť v stredu 18.10. ale schránka bola prázdna a zásielka doteraz aj po kontaktovaní zákazníckej linky Packety dosiaľ neprišla !

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

mrzia nás akékoľvek nepríjemnosti spôsobené pri doručovaní vášho balíka. Podľa našich informácií mal balík doraziť už v stredu 18.10. Chápeme, že situácia s prázdnu schránkou a neprítomnosťou balíka môže byť frustrujúca.

Podľa posledných údajov, ktoré máme, už balík bol doručený. Chyba, ktorá sa stala na strane doručovateľa, nás veľmi mrzí.

Ak máte ešte akékoľvek otázky alebo obavy, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vám pomohli.

Tomáš, StretchFit™ SK

Popruh ma sklamal, nedá sa nosiť na tele - otláča, iba na tričku. Bombarduje ma reklamami aj po nákupe.

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

veľmi nás mrzí že ste cítili nepohodlie pri používaní popruhu. Ak sa na nás obrátite s Vašim číslom objednávky, radi by sme Vám pomohli nájsť riešenie. Ohľadom reklám, môžete si vybrať možnosť aby Vám danú reklamu už nezobrazovalo. Mrzí nás, že Vás to obťažuje. Naše reklamy berieme ako spôsob, ako priniesť ľuďom inovatívne produkty ktoré by bežne nenašli.

So srdečným pozdravom,
    Adam z tímu StretchFit™

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

už je to 8 dni od objednania a TOVAR STALE NEBOL DORUCENY!!!

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

písali sme Vám email a stále čakáme na odpoveď. Radi by sme vyriešili situáciu k Vašej spokojnosti.

Za spôsobené nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

S pozdravom, Adam z tímu StretchFit.

nie som spokojna s tovarom, nesedí mi.

Reakcia obchodu StretchFit™ SK

Mrzí nás že Vám produkt nevyhovuje.

Prosím nezabúdajte že máte nárok na bezplatné a jednoduché vrátenie tovaru do 30 dní od doručenia.

Ak by ste mali akékoľvek pochybnosti, neváhajte nás kontaktovať.

S priateľským pozdravom, Adam z tímu StretchFit.