Objednal som si suchy zips a prislo mi nieco ine.

• Neposielaju fakturu

Slaby popis, tym padom mam teraz doma kopec veci zbytocne. Z tohto dovodu vraciam im spať!

• Obchod určite neodporúčam.
    • Nekvalitné výrobky.
    • Poškodený tovar opätovne.

Obchod určite neodporúčam. Veľmi sa pokazila kvalita produktov. Objednávala som produkty: Madeira - štykovanie šírka 50 mm. Už minulý rok po objednaní prišiel produkt v zlej kvalite - páral sa, chýbali vyšité časti... Potom som po vrátení objednala znovu a prišiel v poridku. Teraz opäť obrovská objednávka za viac ako 200€ a produkt som musela celý vrátiť, pretože bol nepoužiteľný. Samozrejme vratenie prodiktov bolo na vlastné náklady. Odporúčam nájsť si inú stránku, alebo nakúpiť v inej krajine.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Nekvalitné silikónové záplaty, je to ako papier.

• Objednal som si gramáž 220 a prišla 150

Bola som veľmi spokojná s vaším obchodom . Ale neviem si predstaviť čo sa stalo ale v posledných dvoch objednávkach sa mi stalo, objednala som si korálky s veľkým prievlakom. Poslali mi korálky s malým prievlakom. Prvú objednávku som reklamovala žiadna. Neprišla mi žiadna odpoved tak som si objednala nové kolálky a prišli mi znovu s malým prievlakom. Teraz sa budem báť do budúcna objednávať koláky aké mi prídu. Mohli by ste si s tým urobiť nápravu .Ďakujem za pochopenie s pozdravom Homolová.

• Veľký výber a široká ponuka.
    • Občas tovar nezodpovedá vyobrazeniu.
    • Mám podozrenie, že veľa tovaru je z AliExpressu - aspoň malá výhoda je možnosť reklamácie. Po prehodnotení ceny tovaru a poštovného som však doteraz žiadnu neriešila, a nič z doručeného tovaru nebolo až v takom zlom stave, aby som k reklamácii pristúpila. Ťažko teda povedať, ako tento obchod k reklamáciám pristupuje.

Nerozumiem, prečo mám v dotazníku hodnotiť aj tovar, ktorý som si vôbec neobjednávala a nemám s ním žiadne skúsenosti. Na druhej strane som sklamaná z doručených krúžkov na obrúsok č. tovaru 880423, ktoré okolo tých vyobrazených ani "nešli". Nie som už z tohto obchodu nadšená tak ako kedysi na začiatku.

• prišlo rýchlo
    • zásielka bola z mojej strany síce za symbolickú sumu, no materiál prišiel povrchovo mierne poškodený. Také niečo by som ja nevyskladnila.

Z 12 ks gúľ mi prišli 2 poškodené,resp.prasknuté

Komunikácia s obchodníkom nula bodov, vraj odoslal zásielku, pričom na stránke pošty nebola žiadna zásielka prijatá na doručenie

• časť tovaru, ktorý mi poslali bude len ťažko použitelný, polystyrenovy ihlan v hodnote cca 10 eur je krivý na pohľad

Velke sklamanie z nakupu.
    Objednala som zvyskovu metraz v ruzovych odtienoch, dorucena jedna ruzova latka.dalej som objednala zvyskovu metraz s detskymi motivmi dorucena jedna latka s obrazkom bagra… uz urcite neobjednam.

• Darčeky by mali byť automaticky a nie ako voľná pridať do košíka .

Mala som tovar za 300 eur cca. Je zavádzajúce darček nad určitú sumu zadarmo, a popritom ich bolo treba pridať do košíka samostatne.

• Strašne dlha dodacia doba … katastrofálna komunikácia s depo

• Objednavka urobená v nedeľu, ani za tyzden neboli schopni my ju doručiť.... Už nikdy viac....

Tovar objednaný pred 7 dňami hneď vyplatený do dnešného dňa neprišiel.

Vôbec mi neprišla faktúra na úhradu, musela som urgovať telefonicky a po zaplatení stále neviem či mi bol tovar odoslaný

• Reklamácia dáždnikov 2 roky u vás nefunguje, preto už od vás nebudem objednávať