• Situáciu vyriešili.
    • Zaslaný produkt sa nezhodoval s objednanou položkou. Vyhovárali sa na výrobcu a "že to tak má byť" až po opätovnom upozornení na nezhodu tovar zobrali späť a vrátili čiastku.

Žiadna výhoda,

• v ponuke je lopta s pumpou a dodajú lopty bez pumpy.
    • u doručovateľa je zbytočné niečo reklamovať

Kúpa mačky vo vreci.

V realite prišiel troška iný produkt,ako je na obrázku.
    Farebnosťou..

Tovar bol objednaný, zaplatený, doteraz mi nebol doručený.

Reakcia obchodu Sportzone

Tovar ktorý ste si u nás objednala sme Vám odoslali presne o 3 pracovné dni neskôr, ako bolo deklarované pri predaji.
    Za čo sa samozrejme ospravedlňujeme. Snažíme sa aby sa takéto meškania nestávali, ale aj keď makáme na 120%, tak vo veľmi malom % objednávok nastane meškanie do pár dní.

Po týždni mi prišla info, že tovar, ktorý som si objednala ich dodávateľ nemá skladom...

Nepasoval, tovar bol iný ako bol popis. Na otázku neodpovedali

dva týždne od zaolatenia objednávky a tovar nedošiel.

Ďaľší zavádzajúci eshop. Na stránke svieti skladom. Po spravení objednávky sa nikto neozval vyše týždňa. Potom konečne prišiel mail (aspoň niečo), že ich dodávateľ má nejaké problémy a o ďaľšie tri dni či styri to dorazilo. Takže keď si tunak niečo chcete objednať rátajte cca 2 týždne. Komunikácia na bode mrazu. Pevné nervy

Nikdy viac

This is the second time I order from this shop. The first time was flawless, but now it is not. 10 days after I ordered and paid, my tires aren't here yet. Today is 30th of September.

Zatiaľ sa nikto neozval a to je 12 dni od objednania.

• dobra komunikacia
    • dlha doba dodanie
    • tovar vobec nezodpoveda popisu

na strankach pisu material bavlna a pritom je to cista umelina-polyester, dalej pisu bocne vrecka na zips a zips nikde. Dlha doba cakania.

Mňa upútala cena tovaru, ale dodanie 10 dní čakám a stále nič... neodporúčam nakupovať, zdĺhavý proces vybavenia zákazníka. Cena asi nebude vždy ten správny parameter.

tovar vyplatený 28. júna a ešte stále nedorazil, neviem preto hodnotiť ani obchod ani prepravcu

• nebol mi dodaný úplny sortiment čo som objednal

Uvádzali, že tovar posielajú do 5 dní. Po uplynutí 5 dní som objednávku zrušil.

• 3 dni trva lez tovar odoslu za predpokladu ze mate stastie mne odoslali po tyzdni.

Nemám slov

Dlhá dodacia lehota 10 dní