V popise produktu meteor skateboard bolo napísané, že ľahko zatáča. Problém je, že skateboard vôbec nezatáča. Popis produktu je chybný.

Namiesto duše 2,75x19 mi prislo 2,25x19

Po vyše týždni mi tovar stále neprišiel

10 dni preslo a tovar ešte stale nedoruceny.

Žiadna informácia o predĺžení dodávky tovaru

Už je tomu 10dní čo som spravila objednávku,zaplatila a topánky doteraz nedorazili…

• dobre a rychle a dobra kvalita

• Dlho to trvá

Tovar bol doručený v rozpore s deklarovanou dobou dodania až po neuveriteľných sedemnástich dňoch po viacerých telefonických urgenciách! Výhovorky, výhovorky, vodenie za nos..!

Reakcia obchodu Sportzone

Došlo k technickej chybe a omylom sa zobrazoval tovar, ktorý už nebol nikde skladom. Prevrátili sme Slovensko hore nohami aby sme ten produkt zohnali a trvalo nám to o 10 pracovných dní dlhšie ako by to trvalo ak by nenastal žiaden problém.
    Na druhej strane, pán získal produkt za najnižšiu cenu na Slovensku a darček k tomu.

Ďakujeme za recenziu, sme tu pre vás!
    sportzone.sk

Už čakám 10 dní a stále mi balík nedorazil.

Tovar som mala úplne iný objednaný čo mi prišlo bola totálna blbosť za 42€

Reakcia obchodu Sportzone

Poslali sme Vám presne ten produkt, ktorý ste si u nás objednala. Je možné, že ste si to predstavovala inak a práve preto môžete tovar do 14 dní nepoužívaný vrátiť.

Ďakujem za pochopenie, sme tu pre Vás.
    sportzone.sk

• Zaslali mi inú farbu ako som si objednala. Nikto ma nekontaktoval.

Reakcia obchodu Sportzone

V prvom rade sa chcem ospravedlniť. Činky, ktoré ste si u nás kúpila máme na webe vyobrazené (omylom) vo fialovej farbe, ale v skutočnosti sú čierne. Váha činiek aj všetko ostatné je v poriadku.
    Chybu som už napravil a pokiaľ chcete činky vrátiť, prípadne vymeniť, samozrejme je to možné a doprava bude na naše náklady. Budeme Vás v tejto veci kontaktovať.

S pozdravom, sportzone.sk

• nedodržanie termínu dodania

Objednaný tovar 24.2.2021 s tým že doručenie 5 - 7 pracovných dní. Ak aj nepočítam deň objednania, čas uplynul a tovar ešte nemám. Ak niekto plánuje ako ja tovar ako darček k vopred určenému dátumu a bude sa spoliehať že internetový obchod dodrží termín doručenia - nerobte to, nedodrží. Hlavne že Vám príde mail s textom "MAKÁME NA TOM". Asi vedia prečo ho posielajú - lenivci. Tento eshop nie je gigant, myslím že DENNE neposiela milióny a ani tisíce objednávok, takže napriek dlhej dobe dodania nie je na mieste aby si ju mohol dovoliť nedodržať. Hádam nečakáte že vás ešte v poznámke pri objednávke budeme žiadať o dodržanie doby dodania? Keď budem počítať všetky nielen pracovné dni ktoré čakám na tovar, tak je to 12dní, ale potreboval som to ako darček k dátumu ktorý už nie je aktuálny, takže sklamaný na tovar uŽ ani nečakám - len ho vydvihnem a nikdy viac tento eshop!

Vážený pán Michal,

Dovoľte aby som vysvetlil vzniknutú situáciu. Na našom e-shope uvádzame pri každom produkte predpokladaný dátum odoslania tovaru z nášho skladu.
    Máme tovar skladom, ktorý odosielame najneskôr nasledujúci pracovný deň, alebo tovar na externých skladoch, ktorý odosielame podľa toho na ktorom sklade sa nachádza. Pri každom jednom produkte je táto informácia uvedená.
    Pri vašom produkte bola uvedená doba odoslania 5 pracovných dní. Po objednaní Vám tiež prišla informácia "Makáme na tom", kde sme Vás informovali, že ak nevzniknú žiadne komplikácie, tovar Vám odošleme na 5ty pracovný deň, čo by bolo 03.02.21.
    Tovar sme Vám odoslali až na 7my pracovný deň a teda 05.02.21, meškali sme teda 2 pracovné dni. Spomínané komplikácie tu máme na dennom poriadku. Zamestnanci u nás, ale aj na externých skladoch sú často v karanténe.
    Robíme všetko čo je v našich silách, ale sem tam sa stane, že všetko neklapne tak ako má. Myslím si, že v tejto pandemickej dobe sa to môže stať každému.
    Verím, že to pochopíte a predsa len na nás nezanevriete.
    S pozdravom, tím sportzone.sk

• Nepríjemné zošité po celej dĺžke prstov ruky.

Po objednani a uhradeni objednavky som bol za cca 2 tyzdne informovany, ze tovar, ktory som si objednal a zaplaril nemaju a nevedia mi ho dodat.

Reakcia obchodu Sportzone

Je nám ľúto, že k tomu došlo. Vaše rukavice Nám dodávateľ v objednanom tovare nedodal a oznámil nám, že už sú vypredané.
    Tieto predvianočné nákupy sú iné ako minulé roky a tovar sa vypredáva oveľa rýchlejšie a tiež tlak na našich zamestnancov je oveľa väčší..
    Tovar, ktorý máme na externom sklade dodávame do 5 pracovných dní a Vás sme informovali až o 7 pracovných dní, že tovar bohužiaľ nedoručíme. Ospravedlňujeme sa za toto zlyhanie.

S pozdravom, tým Sportzone.sk

• nemusím chodiť a hladat po obchodoch a tovar mi bude doručený.

Obchod je dobrá vec. Ale tovar ktorý predávate je šmejd. Tovar pri používaní sa rozpadáva.

Reakcia obchodu Sportzone

Tovar je v štandardnej kvalite, ktorá je adekvátna cene za ktorú sa produkt predáva.
    V prípade, že došlo k vade na výrobku (čo sa v niektorých prípadoch môže stať), odporúčam Vám tento produkt reklamovať a v prípade, že sa jedná o opodstatnenú reklamáciu, bude Vám dodaný nový produkt, alebo vrátené peniaze v plnej výške, vrátane poštovných nákladov.

Tým sportzone.sk

• Bola objednaná plachta na bicykel a prišli 2, ale aj to obe na viacerých miestach potrhané, ale neriešili sme. Nebudeme sa tu naťahovať s blbou plachtou, dali sme jednu na druhú a hotovo.

Vážený zákazník,
    Tovar, ktorý odosielame je vždy v originálnom balení od výrobcu. Pokiaľ ste po rozbalení zistili, že tovar bol poškodený a nepoškodili ste ho vy pro rozbaľovaní, (napríklad nožnicami), stačilo napísať a poslať ho späť, určite by sme Vám poslali nový.
    Nemyslím si teda, že to je chyba nás, ako e-shopu.
    Ďakujeme za hodnotenie, tým sportzone.sk

O zdržani objednávky neinformuju.
    Po prvej urgencii mi napísali že dodávateľ ma problém, že sa to zdrží o dva dni, prešlo 15 dní a nič, ani tovar a ani vysvetlenie.

Vážený zákazník,

Váš tovar bol vypredaný u lokálneho dodávateľa a tak sme Vám ho objednali až zo Španielska. Vzhľadom na Covid - 19, sú dodávky zo Španielska v meškaní a náš predajca Vás o tom informoval.
    Následne ste objednávku stornovala a tovar dorazil na druhý deň k nám na sklad.
    Ďakujeme za hodnotenie, tým sportzone.sk

Dosť dlhá čakacia doba doteraz s iných internetových obchodov sme čakali max 5dní aj s Čiech.

Reakcia obchodu Sportzone

Pri každom produkte uvádzame kedy bude produkt odoslaný.
    - Niektoré produkty máme skladom a odosielame ich ten istý, alebo na druhý pracovný deň.
    - Pri niektorých uvádzame odoslanie do 3 pracovných dní, alebo do 5 pracovných dní,

Pri Vašom produkte bola informácia, že odosielame do 5 pracovných dní. Vaša objednávka bola od nás expedovaná na 6. pracovný deň od objednania.
    Ospravedlňujeme sa týmto za 1 deň omeškania.

Tím sportzone.sk

• všetko ostatné v norme
    • nepravdivý popis produktu

V popise pri korkovej podložke bolo napísané, že neabsorbuje vlhkosť. Ale to rozhodne absorbuje. Ani nie po mesiaci od doručenia podložky mi miestami dnu podložka navlhla a začala sa mrviť a odliepavať vrchná, korková vrstvá hrubá tak 0,1mm, na ktorje je meistami vidno diery a spodnú vrstvu, čo nie je moc problém. Nekvalitne nalepené, nepravdivo popísané. S obchodom bolo avšak všetko ok, ale na toto by som si dala pozor