ziadna info ci bola objednavka prijata, ani info o odoslani a tovar vobec nedorazil, len mail o prieskume spokojnosti
Reakcia obchodu Sportby
stavový email Vám zrejme musel spadnúť iba do spamu.
Vašu objednávku sme s Vami konzultovali aj telefonicky aj mailovo a rozhodli ste sa pre stornovanie objednávky. -
Prisiel mi iny tovar ako som si objednal.
Reakcia obchodu Sportby
Moc nás to mrzí, žiaľ stane sa, tovar bol zle označený. Ešte raz sa ospravedlňujeme
Tovar nedorazil.
Reakcia obchodu Sportby
Dobrý deň. Ospravedlňujeme sa, popravde, ale tomu nerozumieme prečo Vám tovar nebol doručený, pretože od nás odišiel na čas. Mrzí nás to ...situáciu prešetríme a dáme Vám vedieť.
- Kupil som model 2019 a dodany mi bol 2018
- Nesuhlasi farba
- Nesprávna krabice!
Dobrý deň
:( ...no ono to je asi tak, že, šľapky konkrétne Adidas výrobca neposiela balené separátne v škatuliach ale preto, že chceme aby k vám tovar dorazil bezpečne, používame škatuľky, ktoré nám ostávajú na kamennej predajni.
Príde nám absolútne neekologicke dávať vyrábať nové škatuľky, pokiaľ slúžia len k takému účelu, aby tovar ochránili na ceste k Vám.
Teda ešte raz, k šľapkám Adidas Duramo nieje origo škatuľa, ale tá od Nike poslúži rovnako ;)
Všetko dobré -
Až po zaplatení tovaru a dopravy som zistil, že prvú objednávku som mohol mať dopravu zdarma !!!
Dobrý deň
To nás mrzí, ale my nedokážeme ovplyvniť vaše nastavenie prehliadača, a to, že vám neotvorí pop-up okno s informáciou o akcii na dopravu zdarma, práve pre takutú možnosť je dole v pätičke hneď ako prvý text s odkazom na dopravu zdarma.
Každopádne na mail sme Vám poslali kód na dopravu zdarma. Tešíme sa na Vás :) -
pisali, ze je to skladom v ZV, preto som to tam objednaval, a potreboval to mat do 2 dni.. trvalo 5 dni, kym mi vobec oznamili, ze to ide prevziat.. na pobocke to musel ist predavac cele este preverit, ci vobec cislo tenisiek je tam..
Reakcia obchodu Sportby
To je nám moc ľúto, že došlo k takému nedorozumeniu, ale sme radi, že sme si to po telefóne vysvetlili a veríme, že do budúcna sa vyhneme podobným prešľapom...
Všetko dobré Sportby -
- Tovar ktory som si objednal, ktory bol v "akcii" nebol doruceny, obchod zrusil, objednavku z dovodu vypredania zasob a nasledne ho ponukal za neakciovu cenu.
Reakcia obchodu Sportby
Nick sami tomu nerozumieme :( , lebo to nieje celkom technicky možné, ale jasné, že sa ospravdlnujeme za komplikácie...Veríme, že sa to už nestane, všetko dobré
- Tovar je v ponuke ale keď si objednám tak obchod zruší objednávky že už to nie je..... Veĺmi to poteší!!!
Reakcia obchodu Sportby
:( ...pravdepodobne nás to mrzí viac ako Vás, verte nám do skladového systému investujeme toľko energie aby sme ho vyladili na maximum, žiaľ nejde to tak rýchlo.
Momentálne aktualizácia skladu prebieha denne v niekoľkých časových intervaloch a preto sa stáva že narazíte na neaktuálny stav a práve preto sa tam objaví tá hláška posledný kus. Je tu možnosť overenia dostupnosti tovaru cez chat, telefón, mail.
Ešte raz sa ospravedlňujeme, s úctou Váš Sportby. -
- rýchle doručenie
Objednal som si košík na bicykel značky Specialized Rib Cage II, bielo čiernej farby, došiel mi však čisto biely.
Reakcia obchodu Sportby
Ajejéé to nás mrzí a ospravedlňujeme sa ...prosím ozvite sa, vymeníme to v cuku letu plus pridáme niečo navyše :)
Objednávka bola doručená presne o týždeň aj keď mi povedali, že bude doručená max. do 48hodín. A čerešnička na torte bol bezpečnostný čip na bunde, ktorý som si musel dat odstránit v inej predajni.
Dobrý deň Martin
Za ten pípač sa ospravedlňujeme, bunda sa sťahovala z kamennej predajne a chybička sa vloudila. Skutočne nás to mrzí je to školácka chyba.
Pokiaľ ide o dopravu prikladám Váš Track&Trace a pripomínam že objednávku ste si urobili 24. to znamená že na druhý deň to bolo posielané a celkom nechápem na čom sa GLS zaseklo a máte pravdu je to extrémne dlho a budeme to riešiť.
Problém ako je pípač dokážeme odstrániť, fungovanie špedičiek bohužiaľ nie, prijmite naše ospravedlnenie s úctou Váš Sportby team.
25. október 2018, 10:29 Internetový obchod předal informace o zásilce.
25. október 2018, 18:27 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, Žilina, Považský Chlmec, Bytčianska 56 - DEPO.
29. október 2018, 08:44 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, Žilina, Považský Chlmec, Bytčianska 56 - DEPO.
29. október 2018, 08:44 Zásilka byla připravena pro odeslání na externího přepravce.
31. október 2018, 21:00 Zásilka byla vydána. -
- Tovar prišiel v inej farbe ako bolo na obrazku, náhradou(po telefonáte) mala byť zľava na ďalší nákup no žiadny kupón mi neposlali
Dobrý deň
Po telefóne sme sa ospravedlnili a ponúkli možnosť bezplatného vrátenia, nakoniec ste sám navrhli že si tovar necháte. Kód na zľavu Vám pravdepodobne spadol do spamu čo sa často stáva, nič sa nedeje posielame obratom ďalší.
Teda ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za recenziu, upozornenie na chyby nás posúva ďalej a systém vylepšuje. -
Objednavku mi zrusil obchod,lebo tovar,vraj,sa vypredal,aj ked mi objednavka bola potvrdena! Toto je velky minus v obchode,inac komunikacia je pekna,ospravedlnili sa mi!
Reakcia obchodu Sportby
Svetlana, pravdepodobne nás to mrzí viac ako Vás, verte nám do skladového systému investujeme toľko energie aby sme ho vyladili na maximum, žiaľ nejde to tak rýchlo. Momentálne aktualizácia skladu prebieha denne v niekoľkých časových intervaloch a preto sa stáva že narazíte na neaktuálny stav. Práve preto je tu možnosť overenia dostupnosti tovaru cez chat, telefón, mail. Ešte raz sa ospravedlňujeme, s úctou Váš Sportby.
- Zlava na dalsi nakup po nevydarenej transakcii
- Neaktualizovana ponuka
- Neskore vratenie penazi
Tovar- posledny kus- som objednala, zaplatila kartou. Na druhy den mi prisla sprava, ze tovar uz v ponuke nie je. Bola mi ponuknuta zlava na dalsi nakup. Pritom v rovnakom case bol tovar stale este v ponuke - stale posledny kus. Peniaze sa mi vratili na ucet po 7 dnoch.
Reakcia obchodu Sportby
Ono je to tak že tie dobré recenzie potešia, ale práve tie negatívne systém vylepšujú a nás posúvajú ďalej je to pohľad z iného uhlu a to je na nezaplatenie. Monika úprimne ďakujeme, že ste si našla čas dať nám feedback a ceníme to.
neskoré vrátenie: vyriešené, presne v takýchto prípadoch sa budú peniaze posielať obratom naspäť
neaktualizovaná ponuka: už nebude možnosť objednať posledný kus dvakrát po sebe, bola to technická chyba, hneď po prijatí objednávky sa automaticky sťahuje z e-shopu
Všetko dobré, s úctou Váš Sportby team -
Môj druhý pokus dať tomuto obchodu šancu dopadol presne ako ten prvý.Jeden z produktov bol dodaný iného charakteru voči objednanému. Za pár mesiacov teda nevidím žiaden posun k lepšej aktualizácii ponúkaného tovaru a kontrole balenia zásielky. Na druhej strane oceňujem rýchly a ochotný spôsob riešenia problému. Z dôvodu že pri mojich dvoch nákupoch bol ale dvakrát dodaný iný tovar, tento obchod neodporúčam, lebo tu už podľa mňa nejde o náhodu, ale o systémové zlyhanie.
Reakcia obchodu Sportby
Vážený pán M, uznávame že je to mrzutá skúsenosť a dokaz toho že Murphyho zákony fungujú na 100% a stane sa nám takáto vec pri Vašej skúsenosti dvakrát. Nijak neospravedlňuje situáciu ani to že sa bavíme o šnúrkach do topánok jednoducho takéto veci by sa nám nemali stávať. Ďakujeme ale za to, že ste objektívne zhodnotili rýchly a ochotný spôsob riešenia Vašej objednávky z našej strany. Veríme aj to, že ste si všimli tých 97 % pozitívnych hodnotení od našich zákazníkov a možno príde ešte k tretiemu pokusu si u nás niečo objednať. Ešte raz sa hlboko ospravedlňujeme a dúfame že svet sa stane dokonalým miestom kde budú veci fungovať vždy na 100%. S úctou Váš Sportby team.
Objednala som si dve veci naraz a poslali mi dva balíky ,takže som zbytočne vyhodila peniaze za dve dobierky.
Pekný deň,
veríme, že ide len o nedorozumenie. Dobierka je vždy posielaná na naše náklady. A v prípade, že je objednávka v nižšej hodnote ako 50€ platíte ako zákazník len jednorázový poplatok za dopravu.
Ak však nastala chyba na našej strane, radi to preveríme a situáciu vyriešime vo Váš prospech. Poprosíme Vás o zaslanie čísla objednávky, aby sme Vás mohli identifikovať a následne navrhnúť riešenie vzniknutej situácie. Číslo objednávky nám prosím zašlite ako komentár (tu na heuréke) alebo mailom na [email protected]
Ďakujeme
SportBy Team