Cena produktov na stránke nebola skutočná. Tovar mal byť skladom. Po vytvorení objednávky ma emailom kontaktovali o tom, že objednaný produkt bol v dopredaji a aktuálna cena je 1,5x vyššia. Keď som si objednal iný produkt, výsledok bol rovnaký. Zdá sa, že obchod ponúka tovar, ktorý nemá skladom a nemá ani aktuálne ceny.

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

prepačte nám za nedoruzumenie áno tovar bol skladom, ale tovar sa dopredal za starú cenu.
    Dodávateľ nám navýšil ceny . A naš eshop nestihol spracovať a upraviť cenu ako mala byť správne Veľmi nás mrzí toto nedorozumenie a že ste od nas nemohli kupit objednaný tovar.

• Výborna komunikácia a spokojmosť

Ja osobne som spokojný,a ďkujem Vám

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

Váš Sportaktiv

Objednal som si tovar objednavka prebehla v poriadku že je schválená a spracovaná a poslaná na adresu ale žiaľ potom my napisali že už nieje na sklade a že my ponúkajú iný tovar ale ja som stým nesúhlasil

• Dostupnosť tovaru
    • Rýchlosť doručenia
    • Cena/kvalita

Ostal som milo prekvapený. Chceli sme kúpiť rebriny aj s hrazdou v "normálnom" rozmere a tu som našiel širšiu ponuku a takmer všetko skladom v porovnaní s inými obchodmi.

Váš Sportaktiv

• extremne rychle spracovanie a dodanie objednavky = menej nez 24 hodin od objednania do dodania.

Rýchle dodanie

• Ústretová komunikácia

• Priama komunikacia
    • cena
    • rychlosť

Váš Sportaktiv

Veľmi dobrá komunikácia, rýchle dodanie

Váš Sportaktiv

• tovar jasne dostupný a nami vyplatený, bol vypredaný

peniaze vrátili v kratkom case. avsak treba lepsie osetrit stranku , aby tovar vypredany uz nebolo mozne objednat. vdaka

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Na našej stránke došlo k chybe, za čo sa Vám ospravedlňujeme. Tovar ste uhradili bez toho aby Vám prišla zálohová faktúra. Peniaze Vám boli poukázané v čo najkratšom čase späť na účet.
    SportAktiv Púchov

• obchod nekomunikuje

• Super ceny a rýchlosť dodania

• Vyborna komunikacia
    • Kvalitný tovar

• super cena
    • rýchle dodanie

• Cena
    • Rýchlosť dodania tovaru

• Prehľad

Rýchle dodanie, skvelá komunikácia, milý prístup

• Výborné ceny
    • Rýchlosť dodania
    • Odporúčam ostatnym

• Rýchle dodanie
    • Skvelá komunikácia

Rýchle jednanie

• Skvelý prístup a poradenstvo
    • Rýchle vybavenie objednávky

Objednávka vybavená rýchlo, prišlo všetko tak ako malo 100% spokojnosť...