- Komunikácia
- Dovoz priamo predajcom
- Ústretovosť
- Neni čo vytknúť, práve naopak
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.
Váš Sportaktiv -
- dobrá komunikácia s obchodom
- včasné a kompletné dodanie tovaru v predvianočnom období
- o obchode som predtým nepočul, ale prekvapili ma - pozitívne
- veľká spokojnosť
Váš Sportaktiv -
- Pri chybnom objednaní z mojej strany 100 percentná ochota riešenia zo strany personálu .
Váš Sportaktiv -
- dobrý sortiment, dostupnosť, ochota i parkovanie
- Výborná komunikácia
- Rýchle doručenie
Váš Sportaktiv -
Tovar mi dodali na druhý deň od objednania, presný termín dodania spresnili telefonicky. Tovar som vizuálne skontroloval po rozbalení a je v poriadku.
- dobra komunikacia
- na rozdiel od velkych webshopov spolahlivost a ferove jednanie, dodanie stolnotenisoveho stola trvalo sice dlhsie, ale bolo to tak komunikovane od zaciatku
- Robustná konštrukcia
- možnosť nastavovať
- dlhšie dodanie
- chýbala jedna podložka pod maticu
Viď popis + a -
Až na tu chýbajúcu podložku s produktom som spokojnýReakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Váš Sportaktiv -
Tovar mi do dnešného dňa ešte nebol dodaný, preto nemôžem dať recenziu na zakúpené produkty.
- Pri tovare bolo napísané doručenie 2-3pracovné dni.Po týždni nič neprišlo a ani neviem kedy príde.Prisiel len potvrdzujúci mail že evidujú objednávku.
- Objednal som si tovar u ních s dôvodu že majú rýchlé dodanie tovaru.A zatial mi tovar neprišiel.Ale email o tom ako som spokojný s objednávkou a tovarom áno.To čo je?
- Ako som objednal nemal som žiadne správy o tovare. Až po mojej urgencii mi napísali že tovar dodajú na budúci týždeň. Uvidíme.
Nejsem spokojená objednala jsem trojkolku v hodnotě 780kc paní pak volala jestli může poslat v jiné barvě ale už mi zapomněla říct že stojí 1599kc zvažuji jestli neposlu zpět
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za vaše hodnotenie, ktoré by sme radi uviedli na pravú mieru. V objednávke, ktorú ste si vytvorili 28. 10 2022 máte objednané 2 ks rôznych kolobežiek - trojkoliek a nie jeden kus ako uvádzate v hodnotení. V maily, kde Vám ponúknutá trojkolka v inej farebnej kombinácii ste boli zároveň upozornená , že druhý model je k dispozícii. Po telefonickom rozhovore ste súhlasili s náhradnou farebnou kombináciou a následne Vám bola zásielka expedovaná- 2 ks trojkoliek. Taktiež Vám bola ponúknutá možnosť vrátenia tovaru.
Váš SportAktiv Púchov -
- je blízko nášho domova
- Prehľadnosť, rýchlosť.
- Výborná komunikacia
Určite odporúčam
Váš Sportaktiv -
- Rýchle dodanie tovaru, veľmi dobrá komunikácia obchodu o každom kroku dopravy
- Rýchle a ústretové jednanie
- Rychle doručenie
Objednala som si prútený košík na bicykel,poslali mi iný (čierny).
- Rýchle dodanie tovaru ,super komunikácia
Váš Sportaktiv