- Rýchle jednanie a dodanie rovaru
Nemajú plasbu kartové pri objednávke online. Je tam len prevod na účet.
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.
- Objednávka bola rýchlo doručená
- nedodržaný termín
zavádzajú
Váš Sportaktiv -
- rýchle dodanie, prehľadná komunikácia
nezistil som
- Rychlé dodání
- Defekty zřejmě dopravou
- Absence profesionality při reklamaci
Koloběžka dorazila s viditelnými defekty způsobené zřejmě dopravou. Paní byla milá při objednání a zaslání výrobku, ale jakmile jsem se zkontaktovala kvůli reklamaci, tak byla neochotná, nepříjemná a ignorantní. Přeposlala mi jen email od dodavatelů a už neodpovídala. Absolutně neprofesionální přístup. Nedoporučuji.
Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Vážený zákazník,ďakujeme za hodnotenie. Reklamáciu sme urgentne riešili od prvotného telefonátu. Nepožadovali sme od Vás aby ste sa spojili s reklamačným oddelením len aby sme urýchlili reklamáciu, ktorú ste podali 4. mája o 8:55 mailom. Následne sme reklamáciu preposlali dodávateľovi a v ten den ste dostali mailovú odpoveď. Ak ste žiadali o urýchlenú odpoveď mohli ste nás bez problémov telefonicky kontaktovať ako na začiatku reklamácie a nie nám povedať do telefonátu,keď sme Vás kontaktovali, že v poobedňajších hodinách nemáte čas na takéto veci. Peňažná kompenzácia Vám bude poukázaná na Váš účet, ktorý nám pošlete. Veľmi nás mrzí táto nepríjemná situácia.
SportAktiv Púchov -
- vynikajúca cena
doporučujem tento obchod,sú rýchly na dodanie tovaru za 2 dni
- Korektná a rýchla komunikácia
- Rýchla odborná pomoc s výberom
- Rýchle dodanie tovaru
Váš Sportaktiv -
- Zatiaľ mi tovar neprišiel, tak nemám čo hodnotiť.
- Tovar prišiel
- K ani jednému doručenému tovaru nebol návod na použitie
K ani jednému doručenému tovaru nebol návod na použitie
- Rychle vybavenie objednavky
- Dobra komunikacia
Váš Sportaktiv -
Rýchle vybavenie aj dodanie tovaru. Spokojnosť
- spokojnosť, rýchlosť
- Úžasná komunikácia
- Ochotný predávajúci
- Výborne ceny
Váš Sportaktiv -
- Rýchle vybavenie,poskladanie,ochota,príjemná komunikácia .
Váš Sportaktiv -
Pred odoslanim objednavky ma telefonicky informovali a v den dorucenia mi volali o expedicii a potom hodinu pred dorucenim ma kontaktovali tiez takze komunikacia super
- Skvelá komunikácia
- Extrémne rýchle doručenie
Komunikácia s obchodom bola ukážková, veľmi príjemne ma prekvapilo až podozrivo rýchle doručenie tovaru. Tovar bol objednaný podvečer okolo 16:30 a doručený v nasledujúci deň okolo 07:30, pričom sa nejednalo o doručenie v rámci toho istého mesta, okresu ba ani kraja.
Celkove mám dojem, že e-shop s takýmto prístupom by bol úspešný, aj keby predával vypálené žiarovky.Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk
Váš Sportaktiv -
Vsetko v poriadku. Tovar prisiel v kvalitnom prevedení. Urcite odporúčam.
Výborná komunikácia
Váš Sportaktiv