Veľký výber šperkov s dobrými cenami.
- Komunikacia na urovni
- Dobry zakaznicky servis
- Slusny vyber a ceny
- Trosku dlhsia cakacia doba
- V centre mesta
- Krásne šperky
- Unikátne
Krásny deň Vám prajeme,
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu.
Veľmi nás teší, že sa Vám šperky u nás páčia a považujete ich za jedinečné. Naša práca nás veľmi baví a naším cieľom je priniesť Vám krásny zážitok z nakupovania, preto s potešením počujeme, že ste ocenili našu originalitu a krásu výrobkov. Veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch v Eppi!
Barbora z Eppi -
- Rýchla dodávka a fajn komunikácia
Reakcia obchodu Eppi.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu.
S potešením počujeme, že ste boli spokojný s rýchlym doručením a taktiež úrovňou komunikácie, keďže naším cieľom je zabezpečiť Vám čo najlepšiu skúsenosť a príjemný nákup. Veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch u nás v Eppi.
S prianím pekného dňa,
Barbora z Eppi -
Ako vzdy doteraz,vsetko prenehlo excelentne
Krásny deň Vám prajeme,
ďakujeme a vážime si Vašu skvelú recenziu.
Veľmi nás teší, že ste s našimi službami opakovane spokojný a že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. U nás v Eppi sa snažíme každému zákazníkovi priniesť individuálny prístup a taktiež výnimočný zážitok z nakupovania. Vaše slová sú pre nás veľmi cenné a sme radi, že sa k nám stále vraciate s dôverou!
Barbora z Eppi -
S Eppi som vzdy spokojna, odporucam :)
Dobrý deň, pani Nikol,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu.
Veľmi radi počujeme, že ste s Eppi spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia! Veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch.
Tím EPPI -
- Tovar kvalitný, presne podľa popisu.
Dobrý deň, pani Eva,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu.
Sme nesmierne radi, že sa Vám páčili naše šperky a že sme splnili Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia! Tešíme sa na ďalšie stretnutia s Vami u nás v Eppi.
- Dobrý výber
Výhoda
Dobrý deň, pani Silvia,
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu.
Teší nás, že sa Vám páčil náš výber šperkov. Sme radi, že sme Vám priniesli pozitívnu skúsenosť s nákupom v Eppi. Veríme, že sa s Vami stretneme pri ďalších nákupoch!
Tím EPPI -
Telefonicka prijemna komunikacia, tovar dorazil presne ako som chcel. Dakujem
Krásny deň prajeme,
ďakujeme a vážime si Vašu pozitívnu reakciu.
Sme radi, že ste boli spokojný s našou komunikáciou aj doručením tovaru presne podľa Vašich predstáv. Každému nášmu zákazníkovi sa snažíme priniesť individuálny pristup, aby ste mali príjemný zážitok z nakupovania.
- Rychle korektne
Krásny deň prajeme,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu.
Teší nás, že ste ocenili našu rýchlosť a korektnosť, keďže chceme Vám priniesť príjemný zážitok z nakupovania. Veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch v Eppi.
S pozdravom,
Tím EPPI -
S Eppi som bola nadmieru spokojná. Krásne zabalené, rýchle doručenie, bezproblémový nákup. Určite Eppi do budúcna opäť využijem . Čo ma najviac prekvapilo bolo že prívesok vyzeral v reáli ešte lepšie ako na fotkách.
Ďakujem Eppi.
PS: Určite by som aktualizovala fotky pri týchto príveskom. V realite je to prepracovanie oveľa viditelnejšie a krajšie ako na fotkách.Reakcia obchodu Eppi.sk
Dobrý deň, pani Svetlana,
ďakujeme veľmi pekne za Vašu krásnu recenziu.
Sme nesmierne radi, že ste boli spokojná s nákupom a že Vás prívesok v skutočnosti ešte viac prekvapil svojou krásou. Pre našich zákazníkov sa snažíme spraviť maximum a sme radi, že ste ocenili rýchle doručenie, balenie a príjemný nákup u nás v Eppi.
Vašu pripomienku ohľadom fotiek berieme vážne a určite sa budeme snažiť ich vylepšiť, aby lepšie zachytili detaily našich šperkov.
S pozdravom,
Tím EPPI -
kvalifikovaný personál a milé poradenstvo
Reakcia obchodu Eppi.sk
ďakujeme za Vašu milú recenziu.
S potešením počujeme, že ste boli spokojný s našimm tímom a splnili sme Vaše očakávania. Všetci naši kolegovia sa snažia priniesť každému zákazníkovi individuálny prístup a poradenstvo pre Váš skvelý zážitok z nakupovania. Ďakujeme.
Tím EPPI -
Tento obchod sme si vybrali hlavne z toho dôvodu, že nám učarovala myšlienka šperkov z recyklovaného zlata, a teda nech sa využije to, čo už tu je. Je super, že ochod ponúka aj možnosť vybrať si lab-grown diamanty namiesto prírodných.
Čo sa týka showroomu v Bratislave, môžem len odporúčať. Pani Marianna bola vždy veľmi milá, ochotná a trpezlivá pri našej voľbe. Vo všetkom nám pomohla a hľadala riešenia na naše požiadavky. Promtne reagovala na všetky naše otázky.
Aj keď bola moja obrúčka zo zákazkovej výroby a videla som ju v skutočnosti až doma po doručení, bola taká dokonalá, ako som si predstavovala. Za nás 10/10.Reakcia obchodu Eppi.sk
Dobrý deň, pani Gabriela,
ďakujeme za Vašu úžasnú recenziu!
Sme nesmierne radi, že Vás naša filozofia recyklovaného zlata a ponuka lab-grown diamantov oslovili. Vaša spokojnosť s výberom je pre nás dôležitá a sme radi, že ste mali príjemnú skúsenosť v našom showroome s pani Mariannou. Veľmi nás teší, že Vaša obrúčka splnila Vaše očakávania. Vážime si Vašu podporu a veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch v Eppi.
Tím EPPI -
- Absolútna profesionalita a starostlivosť o zákazníka.
Krásny deň prajeme,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu.
Veľmi a teší nás, že ste ocenili našu profesionalitu a prístup k zákazníkom. Vždy sa snažíme poskytovať tú najlepšiu starostlivosť, aby ste boli maximálne spokojní. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím EPPI -
Krásne balenie a milá pozornosť k tomu.
Krásny deň, pani Andrea,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu reakciu.
S radosťou počujeme, že ste boli spokojná s nákupom u nás. Myslíme si, že aj balenie šperku a malá pozornosť prispievajú k príjemnému dojmu z nakupovania. Veríme, že sa s Vami stretneme aj pri ďalších nákupoch v Eppi.
Tím EPPI -
- Výborná komunikácia, veľmi milý a osobný prístup, celkovo veľká spokojnosť s nákupom našich svadobných obrúčok :)
Krásny deň, pani Janka,
ďakujeme Vám za krásnu recenziu.
Sme veľmi radi, že ste spokojní s naším prístupom, ktorý sa snažíme mať ku každému zákazníkovi individuálny, aby sme Vám priniesli čo najlepší zážitok z nakupovania. Veľmi nás teší, že ste si vybrali práve nás na taký významný nákup, ako sú Vaše svadobné obrúčky. Veríme, že sa spolu stretneme aj pri ďalších nákupoch.
Tím EPPI -
- Veľký výber prekrásnych šperkov.
- Dobrá a milá komunikácia.
- Flexibilita ( napr. úprava a údržba šperku atď.)
Doporučujem tento obchod. Po druhý raz tu nakupujem a som nadmieru spokojná.
Dobrý deň, pani Katarína,
ďakujeme a vážime si Vašu spätnú väzbu.
Sme radi, že ste spokojná s naším veľkým výberom šperkov, komunikáciou a službami, ktoré ponúkame a snažíme sa ich dať každému zákazníkovi individuálne. Teší nás, že ste sa k nám vrátili a že sme mohli opäť splniť Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme Vám, aby Vám naše šperky prinášali radosť!
- veľký výber
- komunikácia
Krásny deň vám prajeme,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu.
Tešíme sa, že sa Vám páčil náš veľký výber šperkov a taktiež komunikácia, ktorú sa snažíme dať každému zákazníkovi individuálnu, aby sme Vám priniesli príjemný zážitok z nakupovania. Ďakujeme Vám za Vašu priazeň.
Tím EPPI -
Šperk prišiel v nekvalitom vyhotovení. Vykazoval známky buď mechanického poškodenia alebo neodborného spracovania s nesúmerne osadeným jedným kameňom, proces reklamácie komplikovaný a nekonečne zdĺhavý.
Reakcia obchodu Eppi.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Mrzí nás vzniknutá situácia a úprimne sa Vám ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti.
Snažili sme sa to s Vami niekoľkokrát telefonicky vykonzultovať, no žiaľ neúspešne. Celý proces reklamácie trval 9 pracovných dní a neevidujeme počas neho žiadne komplikácie, preto nás mrzí, že to pre Vás bolo zdĺhavé, určite zapracujeme na zlepšení.
Radi by sme Vašu negatívnu skúsenosť napravili a ako kompenzáciu sme Vám ponúkli výrobu nových náušníc na naše náklady a tiež sme Vám vystavili voucher na ďalší nákup, ktorý nájdete na svojom emaili.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme a ak by sme pre Vás mohli čokoľvek urobiť, dajte nám vedieť. Sme Vám k dispozícii.
S prianím pekného dňa,
Soňa z Eppi