Prihlásiť sa a pridať recenziu

Bol to prvý nákup, ale prebehlo všetko dobre a rýchlo. Som spokojný.

Vážený zákazník,

Ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste s nami spokojní a radi Vám odporúčame ostatných.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• tovar prišiel v poriadku-funguje
    • slabá /minimálna/komunikácia

• rýchla a jasná komunikácia
    • dobrá cena za 2nd hand licencie

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• online kľúč windows ihned

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Profesionálne vystupovanie a chovanie voči zákazníkovi.
    • Ak sa vyskytol problém, bol ASAP poskytnutý postup na jeho riešenie.
    • Rýchle reakčné doby.
    • ...
    • Žiadna.
    • P.S. Držím palce, aby to vydržalo a neklesli ste na "bežný" slovenský priemer.

Jednoznačne odporúčam, nie je sa čoho báť a ako som napísal, keď vznikol problém, bola promptná snaha a odozva na jeho vyriešenie.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• Cena. Bežné licencie mi na windows prídu predražené vzhľadom na monopolné postavenie Microsoftu. Tu využívajú peknú právnu kľučku, kde Európsky súd rozhodol, že Microsoft nemôže zakazovať predaj hromadných licencií po kusoch.

Nedodali mi presne produkt, ktorý som si objednal, ale na koniec mi pomohli preklenúť problém, ktorý tým vznikol a na koniec som skončil ešte s lepšou verziou produktu. Takže mínus za rozhodovanie za mňa, ale plus za ochotu svoje prešľapy riešiť k mojej spokojnosti.

výborné ceny na Windows10, rýchle dodanie, všetko funguje ako má

• Cena
    • Dorucenie mailom
    • Chaoticka komunikacia, raz velmi rychlo, potom dlho nic.
    • Pomohlo bombardovanie mailami.

Po chybe pri platbe, vymene mailov o nahrade platby a zaplateni nastalo ticho. Tyzden sa neozvali na novy mail kazdy den. Potom sa znovu pytali tie iste otazky, ktore uz prebeli pocas prvej komunikacie. Nakoniec som sa k tovaru dostal.
    Ale za tu cenu, necakam zazraky. Licencie funguju, vsetko vyzera v poriadku.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

kupoval som e licenciu, prisiela emailom , fungovala.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• Rýchla odozva zo strany podpory
    • Prehľadný web

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

• Rýchle avšak neodborné jednanie na reklamáciu
    • Nedôveryhodný zdroj licencie

Pri objednávke MS Office Home/Student mi bol doručený multilicenčný alebo už niekoľkokrát použitý kód pre MS Office Business, ktorý nešiel ani aktivovať. Už z toho je jasné že je to proti obchodným podmienkam Microsoftu. Kód som reklamoval avšak prišiel iný tiež pre Business verziu, nakoľko išiel aktivovať zmenili mi faktúru. Toto je postup hackera nie oficiálneho predaja produktov. Predpokladám že po nejakom čase bude office deaktivovaný microsoftom samotným nakoľko je licencia naviazaná na email. Ak sa chcete vyhnúť problémom vyhnite sa obchodu.

Vážený zákazník,

Ďakujeme za vašu recenziu.
    Budeme Vás kontaktovat :)

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

Overené zákazníkmi v Českej republike - https://obchody.heureka.cz/softfair-cz/recenze/

• Cena
    • Spolupraca
    • rychlost jednania

• Ochota, výborná komunikácia

Super služby.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

Elektronicka licencia W10 pro za bezkonkurencnu cenu. Instalacia prebehla bez problemov.

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

Tovar dodaný nasledujúci deň.

komunikacia

S prianím pekného dňa SOFTfair.sk

Rýchla komunikácia, všetko ok.

Všetko v poriadku. Originál licencia