- rýchlosť dodania
kúpil o 2 hodiny dostal do mailu... super..
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste s nami spokojní a radi Vám odporúčame ostatných.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Overené zákazníkmi v Českej republike - https://obchody.heureka.cz/softfair-cz/recenze -
Odporúčam tento e-shop.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
výborná komunikácia a riešenie a rady menej zdatným uživateľom, vždy prebehlo všetko v poriadku, telefonicky, alebo mailom. vďaka Miro
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Objednane v sobotu aj dorucene v sobotu:)
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
- Onjedanal som si windows 10 prisiel mi do 2 hodin funguje super vsetko odporucam kazdemu
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Odporúčam, do pár hodín mi prišiel licenčný kľúč, inštalácia do nového počítača bola jednoduchá. Keď budem potrebovať ďalší softvér jednoznačne sa tu znovu zastavím. Ďakujem.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Super môžem len odporučiť !
- Som spokojna
- Rychle dorucenie
- Pan majitel bol velmi ochotny a pomohol mi vyriesit problem velmi rychlo, obratom odpovedal na moj email, dokonca vo vecernych hodinach
Rychla komunikacia, ktora vyriesila problem. Velmi mily a ochotny pan majitel. Produkt samozrejme v poriadku. Urcite odporucam dalej.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
- rýchly spôsob predaja SW: online
- dobrá cena
- trochu mám pri neznámych shopoch problém s platbou vopred, ale v tomto prípade to bolo OK (asi by to v prípade online doručenia ináč ani nešlo)
- o inej zatiaľ neviem
Nemám veľmi čo dodať, len, že v mojom prípade všetko fungovalo, takže shop odporúčam
Skvelé ceny na softvér od MS Windows, Office
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Korektné a rýchle jednanie, príjemná komunikácia, výhodná cena produktu.
- Spolahllivy
- Cena, komunikácia cez telefón
- Boli ochotný vrátiť peniaze (
Licencia mi bola doručená bohužiaľ až o 3 dni od objednávky, čo kľudne mohlo byť spôsobené nejakým zlyhaním automatizovaného procesu, takže som sa kvôli potrebe skutočne rýchlej inštalácie a aktivácie obrátil na iný obchod. SoftFair však nemal problém s vrátením plnej sumy, čo si cením ako veľmi ústretový krok a nemám dôvod pochybovať ani o funkčnosti licencie, ak by som ju nakoniec aj tak aktivoval. Takže nákup môžem doporučiť, komunikácia cez mobil bola bezproblémová.
- nízke ceny
- ochota obchodu, zákaznícky prístup
Kvalitný e-shop. Softvér mi bol dodaný v deň objednania a obchodník ochotne pomohol nad rámec svojej povinnosti. Nakúpim tu aj najbližžšie.
- rýchlosť
- nízke ceny
- legálny SW
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Už 2. objednávka, 1. Windows, 2. Office, všetko funguje ako má, ceny priaznivé, za mňa super
- Rýchle vybavenie objednávky
- Vsetko OK