- rýchle, férové jednanie
Vážený zákazník,
Ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste s nami spokojní a radi Vám odporúčame ostatných.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Overené zákazníkmi v Českej republike - https://obchody.heureka.cz/softfair-cz/recenze -
Dva nákupy asi pred 16 mesiacmi prebehli k spokojnosti, teraz úplná katastrofa. Takmer 48 hodín som čakal na e-mail s licenciou, ktorú som si kúpil nakoniec radšej inde. Na email o zrušení objednávky pred doručením licencie nereagovali, dodnes. Link na vytvorenie bootovacieho usb nefunguje.
Vážený zákazník,
za zpoždenie s dodávkou sa ospravedlňujeme :)
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Peniaze som poslal tovar nedorazil na email neodpovedaju ,neodporucam predajcu
Vážený zákazník,
jedná se o elektronickou licenci, najdete ji v emailu :)
- Rychlosť dodania,
- Ochota poskytnúť nahradny kluč ak ten prvy nefunguje
- Žiadne
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
- pri probléme s licenciou a inštaláciou pomohli nadiaľku
- Dodany produkt funguje
- Dobra cena
- Možnosť platiť cez Apple pay
- Doručenie produktu by mohlo byť rychlejšie, ale nie je to najhoršie, lebo bol dodany do 24 hodín
- Rychle dorucenie rozumna cena
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
na dnešnú dobu, by som očákaval služby expresnejšie - zo dňa na deň
s pozdravomReakcia obchodu SOFTfair.sk
- lacné
- rýchle
- funkčné
- Software za dobré ceny
- Rýchle vybavenie objednávky
- Elektronické doručenie licence
- Poskytnú podrobný a prehľadný návod na použitie
- Dobré ceny
- Dobrá komunikácia
- Doba dodania elektornickej licencie je 1 deň
Dobrý e-shop s dobými cenami softvéru. Dobrá komunikácia aj v prípade problémov so zakúpenou licenciou. Akurát trochu chýba automatizované dodanie elektronickej licencie (v niektorých obchodoch je doručená takmer okamžite - do 1 minúty). Navyše som dostal 2x vyššiu licenciu, ako som zaplatil.
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
Som spokojný. Len po aktivovani produktu v Microsoft office-2019 mi neukazuje vetu že je produkt aktivovani.
super cena za softvér.
- Flexibilita, ochota
- Nízke ceny
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
profesionálny prístup, výborná komunikácia s obchodom
S prianím pekného dňa SOFTfair.sk
softvér: MS Windows, Office, ... za super ceny. všetko funguje, cca hodinku po zaplatení už môžete inštalovať nový softvér.
Bez problémové
- Rýchlosť dodania.