- Rýchle doručenie,
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie.
Rychle dodanie s darčekovou taškou.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
Neprišiel mi žiaden sľúbený zľavovy kód po registrácii,ani pri druhom nákupe!!!!
A to sa mi nepáči..
Inak fajn
Bea Furdova,TrebišovReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu registráciu, no mrzí nás Vaša nespokojnosť. Neposielame zľavový kód po registrácii, máme jeden uverejnený, ktorý je funkčný len pre prihlásených registrovaných užívateľov.
Postup, ako uplatniť zľavový kód nájdete na našej stránke tu: https://www.sofia.sk/sk/vernostny-program.c-85.html .
Ďakujeme za Vaše odporúčanie a veríme, že na ďalší nákup sa Vám zľava pre registrovaných odpočíta. Každopádne, v prípade akýchkoľvek problémov odporúčame kontaktovať nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme a prajeme pekný deň. -
- Krasne,kvalitne luxusne produkty
- Siroky vyber skutocne pre vsetkych
- Rychle zaslanie a vybavenie objednavky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, krásnu recenziu a Vaše odporúčanie. Vážime si to :)
Rýchle dodanie tovaru.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
Potesili ma aj darcekom . Super komunikacia. Odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu a odporúčanie. Teší nás tešiť vás :)
- Zamestnanci ochotní pomôcť a poradiť, veľká spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší. Ďakujeme :)
Som veľmi spokojná. Krásny výber tovaru, tovar prišiel veľmi rýchlo, precízne zabalený a podľa požiadaviek. Opäť veľká spokojnosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a odporúčanie. Veľmi si vážime pozitívnu recenziu a máme radosť z Vašej spokojnosti.
Spokojná s nákupom aj obsluhou.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu a Vaše odporúčanie. Tešíme sa Vašej spokojnosti.
Super chcem zlavu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
- Rýchle dodanie,
- Perfektný tovar
- Ústretová komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, milú recenziu a Vaše odporúčanie.
- Robila som objednávku v čase,keď bola akcia na deň Matiek.Pri objednávke nad 99 € mal byť náramok zdarma.Moja ojednávka bola 122€ a žiadny náramok mi neprišielBola som veľmi sklamaná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a odporúčanie. Veľmi si to vážime.
Zároveň nás mrzí Vaše sklamanie, pretože na Váš nákup bola uplatnená akcia ku Dňu matiek, konkrétne 20% zľava na nákup dvoch a viac strieborných šperkov značky Sofia. Pandora limitovaný náramok zdarma bol len k nákupu šperkov značky Pandora v sume vyššej ako 109€ (99€ pre členov Klubu Pandora), pričom ponuka platila do vyčerpania zásob. Každopádne, v prípade akýchkoľvek problémov odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň. -
Rýchlosť, možnosť zásielkovne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.
Expresné dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
- super komunikacia, na profesionalnej urovni, rychlo a presne a dovolujem si odporucit
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :) Veľmi si to vážime.
- Rýchlosť vybavenia, balenie, ceny, veľký výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, kladnú recenziu a odporúčanie.
- Veľmi rýchla dodávka, dobrý výber, milé predavačky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, veľmi milú recenziu a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás.
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
- dobrá komunikácia
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za milé hodnotenie, Váš nákup a odporúčanie :)