- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a vaše odporúčanie.
Rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
- Expresné dodanie aj súper balenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie:)
- Objednala som nevhodnú velkost no bez problémov mi poslali na predajnu 2 rozne veľkosti pre oskusanie a vymenili
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že výmena bola úspešná :)
Spokojná objednávali sme už viackrát
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší:)
- Rýchle doručenie, kvalitný tovar.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie:)
- Rychle dodanie, solidny vyber, fajn ceny
- bez
Obchod ponuka moznost dodania i osobneho odberu - obe moznosti su rychle. Tovar zodpoveda popisu/fotkam. Mily pristup pri odbere na pobocke.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi za recenziu, hodnotenie a odporúčanie - potešili ste nás! Ďakujeme aj za Váš nákup.
Rýchle dodanie, výhoda ze sa dá vyzdvihnúť v obchode, príjemný personál super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
Ďakujeme aj za nákup! -
- rýchle dodanie
- kvalitné produkty
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a aj Vaše odporúčanie.
- veľmi rýchle dodanie
- Pekne zabalené
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, recenziu aj odporúčanie.
- Jednoduché, spoľahlivé a rýchle
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
- Velky vyber
- Rychle dodanie
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
Tovar prišiel hneď na druhý deň po objednávke, krásne zabalený s poďakovaním. Obchod odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
Veľmi rýchle dodanie. Pekne šperky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- rychlost
- kvalita
- overeny obchod
- prisiel mi nespravny tovar
Obchod odporucam, ale pri mojej objednavke 3 koralkov pandora mi prisiel jeden iny, ako som si objednal... uz sa mi to nechce riesit...aj ked manzelka mala vyhrady :D
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Za vzniknuté nedorozumenie sa Vám veľmi ospravedlňujeme. Tovar pred odoslaním kontrolujeme, no zjavne nám tu niečo uniklo - v takýchto prípadoch odporúčame kontaktovať našu linku zákazníckej podpory (telefonicky, na online chate, alebo e-mailom), kde Vám vedia výmenu zabezpečiť spôsobom, ktorý bude pre Vás čo najbezstarostnejší.
Každopádne, ďakujeme Vám za nákup, recenziu a odporúčanie. -
Spolahlivost a rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
- Maximálna spokojnosť s každým nákupom!!! Inde ani nekupujem. Šperky sú krásne, doručenie extra rýchle, komunikácia príjemná. Všetko vždy tip top!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za krásnu recenziu a odporúčanie. Vaša opakovaná spokojnosť nás veľmi teší:)
A ďakujeme aj za Váš nákup. -
- Objednavka nebola do 7 dní ani odoslanal :(
Dlhá dodacia lehota
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša nespokojnosť nás mrzí, no pravdepodobne prišlo k nedorozumeniu. Vaša objednávka odišla z nášho skladu hneď na ďalší deň (cca 12 hodín od objednania), o čom Vám mala prísť do mailu notifikácia. Niekedy, žiaľ, naše informačné e-maily končia v "spame". O prítomnosti objednávky na výdajnom mieste zvykne informovať personál predajne telefonátom – nedopatrením sa stalo, že po neúspešnom pokuse o telefonát, kedy sa Vám nedovolali, dievčatá tento pokus neopakovali a tým pádom ste sa o prítomnosti Vašej objednávky na predajni dozvedeli s pár dňovým oneskorením. Za toto nedorozumenie sa ospravedlňujeme a veríme, že objednávku už máte šťastne u seba.
V prípade akýchkoľvek problémov však vždy odporúčame kontaktovať nás čo najskôr mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Kolegyne zo zákazníckeho servisu by vedeli ihneď preveriť stav Vašej objednávky a informovať Vás.
Ďakujeme za pochopenie. -
Rýchle dodanie a kvalita.