som spokojná aj s náramkom aj s doručením
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)
- Pri prevzati sa ma pytali, ci mi to mozu zabalit spolu, pricom som pri objednavke zaskrtla samostatne a ci staci len do obalky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Všetky objednávky síce kontrolujeme, no Vaša požiadavka nám asi nedopatrením unikla. Budeme dávať pri expedovaní objednávok ešte väčší pozor. Ďakujeme za pochopenie.
Ustretovy personal.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegyne v predajni, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
Dakujem za rýchle vybavenú objednávku.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
Dobrý deň. V obchode Sofia nakupujem dosť často. S obchodom, prístupom ako aj vybavením či komunikáciou som nad mieru spokojná. Nemám čo vytknúť. Vždy ústretové milé riesiť problém k spokojnosti. Môžem len doporučiť! Ďakujem!!❤️
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, veľmi milú recenziu, ktorou ste nám urobili veľkú radosť, Vaše hodnotenie aj odporúčanie :) Vážime si to!
- sieť kamenných obchodov s internetovým predajom
- majú široký sortiment šperkov
- na predajni zlaté baby ktoré poradia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
Tovar prišiel rýchlo , pekne tabalený a čakalo aj prekvapenie takže veľmi spokojná a odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Som spokojná, rýchle doručenie, tovar v perfektnom stave
- rýchle doručenie, relatívne široký sortiment
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vážime si to.
- Som spokojná s dodaním aj so zabalením
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás potešila :)
- rýchle doručenie, kvalitné a hlavne krásne výrobky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
Bola som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)
Chcela som si uplatniť dve darčekové poukážky, v objednávke bolo možné zadať len jednu, po konzultácii som druhú mala uviesť v poznámke a mala byť odpočítaná vo faktúre, čo sa nestalo.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a ospravedlňujeme sa za nedorozumenie, ku ktorému prišlo. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie a veríme, že vec bude doriešená k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to! -
- super rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. :)
- dobrý výber sperkov
- akcie
- dodanie aj s originál balenim
- rýchle vybavenie obj
s internetovým obchodom mam iba pozitívnu skusenost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše milé zhodnotenie a odporúčanie. Vážime si to.
- Rýchlosť
- Bezplatná doprava pri osobnom odbere
- Platba pri osobnom odbere len v hotovosti
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu recenziu.
Veľmi rýchle doručenie. Tovar vybavený taštičkou, certifikátom...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. :)
rýchlosť doručenej objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.
- rýchle doručenie, garancia pravosti, darčekové balenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, recenziu a odporúčanie.