Reklama

• Velmi ochotny a profesionalny pristup

Milo ma prekvapila profesionalna a ochotna reakcia obchodu na ziadost o vymemu. Dokonca reagovali aj cez sviatky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé hodnotenie, Vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie.

Neobjednávam často,ale teraz som neodolala,ako darček som dostala retiazku,no bež ukončenia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Ospravedlňujeme sa, ak sa k Vám dostal chybný kus. Objednávky pred odoslaním vždy kontrolujeme, no mohlo sa stať, že nedopatrením nám tento nedostatok unikol. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.

• 101% Spokojnosť !¡

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milé hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)

• Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

Spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Sortiment
    • Rychlost Dodania
    • Kvalita Produktu
    • Realita zodpoveda fotografiam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, vecnú a kladnú recenziu a Vaše odporúčanie.

Vyborne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a stručné a milé zhodnotenie :)

• Veľmi rýchle doručenie tovaru na predajňu, milý personál

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás, najmä kolegyne v predajni :) Ďakujeme.

• Rýchle dodania (v piatok na obed som vytvorila objednávku a v pondelok som mala balík doma)
    • Pri objednaní viacerých produktov, bola ku každému osobitne darčeková taštička

Samotný produkt ešte nepoužívame, pretože je to darček ktorý budem darovať. Avšak čo sa týka objednania a dodania, som nad mieru spokojná. Balík prišiel veľmi rýchlo (1 pracovný deň). Set Pandora, ktorý sme objednávali prišiel pekne zabalený, náramok aj každá koralka má osobitne svoju krabičku a darčekovu tašku. Potešil aj malý prezent od obchodu Sofia = malá sladkosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, milú recenziu a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Vzdy je zcoho vybrat
    • Nemam
    • Nemam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Milá obsluha
    • Platba len v hotovosti

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie:)

• Krásny šperk
    • Veľmi milý personál
    • Možnosť osobného vyzdvihnutia
    • Bleskové vybavenie objednávky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú a pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás :)

• Rychle dodanie
    • Prijemna komunikacia pri rieseni vymeny aj na vydajnom mieste v PO

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás, najmä kolegyne v predajni :)

• Pobočka v nákupnom centre.
    • Mpžnosť cez internet nakúpiť tovar, ktorý nie je vystavený na pobočkách.
    • Cerifikát originality značky nebol potvrdený. Bol to iba prázdny papier, na ktorý možno vyplnit čokolvek.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu recenziu. Náš e-shop garantuje pravosť značkových produktov a pribaľujeme k nim certifikáty dodávané priamo s týmito produktami. Ďakujeme za pochopenie a vážime si Vaše odporúčanie.

• Rychla vymena pri zlej velkosti naramku, prijemna obsluha

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milé hodnotenie a odporúčanie.

• Super som veľmi spokojná,rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Rychle vybavenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

všetko v poriadku len mi nedošiel potvrdzujúci mail po objednávke

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)

• akciové ceny
    • prehľadná stránka
    • veľký výber

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a pozitívne zhodnotenie :)

• Bez problemov v deklarovanom case

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to :)