Úplná spokojnosť, výborný výber a rýchle doručenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť. :)
Som maximálne spokojná , nielen z poslednou objednávkou, ale aj so všetkými doterajšími . Musím povedať, že som už Vaša dlhodobá zákazníčka. Ďakujem.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi pekne za nákup a milé slová. Vaše hodnotenie, odporúčanie aj recenzia, nás úprimne potešili. :)
- Prehľadná webstránka
- Rýchle vybavenie a doručenie objednávky
- Žiadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup v našom e-shope. Veľmi nás teší, že ho hodnotíte kladne. Ďakujeme Vám aj za napísanú recenziu a odporúčanie. Vážime si to.
- rýchle vybavenie mojej objednávky, spokojnosť
online obchod SOFIA doporučujem, spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a pozitívnu recenziu. Potešila nás.
Super, rýchle
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi Vám ďakujeme za recenziu, odporúčanie a predovšetkým za Váš nákup. Veríme, že Vám šperk spravil radosť.
- Rýchle dodanie.
- Tovar na fotke je väčší, oproti toho, čo bol doručený. Nepasuje na prívesok ani na náramok.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za napísanú recenziu, no veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť s doručeným šperkom.
V prípade, že si nie ste istí kompatibilitou jednotlivých produktov, môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu prostredníctvom chatu na stránke, e-mailu: [email protected] alebo na telefónom čísle: +421903 93 93 93. Radi Vám v budúcnosti pomôžeme s výberom, či poskytneme doplňujúce informácie ohľadom jednotlivých produktov.
Šperky zakúpené cez náš e-shop je možné v lehote 30 dní vymeniť, prípadne v lehote 14 dní vrátiť. Túto možnosť ste aj využili.
Sme radi, že sa vzniknutú situáciu nakoniec podarilo vyriešiť k Vašej spokojnosti. -
Velmi spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie i recenziu. :)
Vaša spokojnosť nás teší. Veríme, že zakúpené šperky Vám spravili radosť. -
Prehľadná stránka, dobre sa vyberá, rýchle dodanie tovaru, veľká spokojnosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, ďakujeme Vám za napísanú recenziu. Veľmi si ceníme, že ste si na to našla čas. Rovnako by sme sa chceli poďakovať za Váš nákup a odporúčanie.
Super-spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, ďakujeme za nákup, odporúčanie a hodnotenie - veľmi nás potešilo.
- Rýchle dodanie hneď na druhý den
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu aj za odporúčanie. Ceníme si to.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.
Tovar 2 krát nedoruceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Je nám úprimne ľúto, že pociťujete sklamanie. Vaša objednávka bola po vzájomnej dohode presmerovaná na iného dopravcu a 8.6. (vo štvrtok) podaná na pošte. Kolegyňa zo zákazníckej podpory Vám aj poslala odkaz na sledovanie zásielky. Dnes (12.6., pondelok) je, podľa informácií zo servera pošty, zásielka uložená na pošte, lebo Vás kuriér počas dňa nemohol zastihnúť.
Mrzí nás Vaša nespokojnosť, no pre doručenie Vašej objednávky sme robili, čo bolo v našich silách – expedovali sme ju od nás do 24 hodín od objednania, či dohodnutej zmeny a spôsob doručenia sme sa snažili zorganizovať vyhovujúcim spôsobom. Naša zákaznícka podpora je tu pre Vás denne od 8:00 do 20:00 a sme pripravení riešiť vzniknuté situácie, no prevzatie zásielky je už medzi kuriérom a príjemcom, našim zákazníkom.
Veríme, že keď si objednávku vyzdvihnete, budete sa z nových šperkov už len tešiť. Ďakujeme za pochopenie. -
- prehľadnosť
- rýchle dodanie
- dobrá komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
- Rychle
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Veľmi dobrý
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu, ktorou ste nás potešili :)
Krásny tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu. Potešili ste nás :)
- rychlost dorucenia
- mily a ochotny personal
- pekne a kvalitne sperky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegynky v predajni :)
Nemám tovar objednávka 2.6
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup. Vaša nespokojnosť nás mrzí, no pravdepodobne prišlo k nedorozumeniu zo strany dopravcu, za čo sa v mene partnerskej kuriérskej spoločnosti ospravedlňujeme. V prípade akýchkoľvek problémov odporúčame prioritne kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00).
Sme radi, že po spoločnej komunikácii sme mohli situáciu vyriešiť a, ako Vás aj kolegyne zo zákazníckeho oddelenia už informovali, podnikli sme príslušné kroky a úpravy, aby ste svoju objednávku dostali čo najskôr. Ďakujeme za Vaše pochopenie. -
Spokojná, rýchle vybavenie a dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Z Vašej spokojnosti máme radosť :)
Sóm velmi spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)