Reklama

• Rýchle jednanie, ochota

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii :)

Výborné

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a stručné, no milé, zhodnotenie :)

Lepšia cena ako v kamennej predajni.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu.

• Rýchla komunikácia.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)

• Spoľahlivosť, rýchlosť= spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)

Skutočne rýchle doručenie a vždy pekne zabalené, som veľmi spokojná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, milé slová vo Vašej recenziu a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)

• Moznost vyzdvihnutia na predajni
    • Online objednavku nie je mozne zaplatit na predajni kartou

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a postrehy v recenzii.

ústretovosť personálu, rýchlosť vybavenia objednávky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milé slová v recenzii. Vážime si to :)

• seriózny obchod. úplná spokojnosť. Tovar je kvalitný.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Teší nás to :)

S obchodom som dlhodobo spokojná opakovane nakupujem, dokonca som ho už posunula mojim známym cez darčekové poukážky. Výborne!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za všetky nákupy, milé slová v recenzii a Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime, že nás odporúčate ďalej :) Ďakujeme.

všetko je vždy v poriadku - jednoduché objednanie, rýchle doručenie a milý darček k tomu :-)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milé slová v recenzii. Máme radosť, keď naše zásielky robia radosť :)

• super rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, milú recenziu a hodnotenie.

• Zbieranie bodov na nasledujúci nákup a odpočet z budúcej objednávky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu recenziu. Teší nás, že ste našli výhody nášho vernostného systému.

Spokojny

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Veľmi príjemný zamestnanci
    • Možnosť vyskúšania šperkov
    • Oboznámenie o používaní a vrátení
    • Presne som vedela kde sa nachádza moj nákup

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu recenziu, ktorou ste nás potešili. Ďakujeme :)

• Ceny,vyber tovaru,komunikacia a rychlost dorucenia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu pozitívnu, milú recenziu, ktorou ste nám urobili radosť. Ďakujeme.

• Z nejakého neznámeho dovodu obchod po dodaní tovaru na predajňu telefonuje, namiesto obyčajnej smsky. Telefón v práci dvíhať nemožem a keď im volám nazad, nedvíhajú. Naozaj otravné.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a ospravedlňujeme sa za negatíva, ktoré ste u nás našli. Každopádne vďaka vecným pripomienkam v recenziách našich zákazníkov môžeme neustále pracovať na zlepšení.

• Výborná komunikácia, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu milú recenziu.

• Malé prekvapenie ako darček

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Radi potešíme malým prekvapením :)

• Dá sa tovar na predajni vyskúšať
    • Milé pani predavačky
    • Dá sa platiť len v hotovosti

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú a prínosnú recenziu.