- Rýchle jednanie, ochota
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii :)
Výborné
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a stručné, no milé, zhodnotenie :)
Lepšia cena ako v kamennej predajni.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu.
- Rýchla komunikácia.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
- Spoľahlivosť, rýchlosť= spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu pozitívnu recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)
Skutočne rýchle doručenie a vždy pekne zabalené, som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, milé slová vo Vašej recenziu a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)
- Moznost vyzdvihnutia na predajni
- Online objednavku nie je mozne zaplatit na predajni kartou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a postrehy v recenzii.
ústretovosť personálu, rýchlosť vybavenia objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milé slová v recenzii. Vážime si to :)
- seriózny obchod. úplná spokojnosť. Tovar je kvalitný.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Teší nás to :)
S obchodom som dlhodobo spokojná opakovane nakupujem, dokonca som ho už posunula mojim známym cez darčekové poukážky. Výborne!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za všetky nákupy, milé slová v recenzii a Vaše hodnotenie. Veľmi si vážime, že nás odporúčate ďalej :) Ďakujeme.
všetko je vždy v poriadku - jednoduché objednanie, rýchle doručenie a milý darček k tomu :-)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milé slová v recenzii. Máme radosť, keď naše zásielky robia radosť :)
- super rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, milú recenziu a hodnotenie.
- Zbieranie bodov na nasledujúci nákup a odpočet z budúcej objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu recenziu. Teší nás, že ste našli výhody nášho vernostného systému.
Spokojny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Veľmi príjemný zamestnanci
- Možnosť vyskúšania šperkov
- Oboznámenie o používaní a vrátení
- Presne som vedela kde sa nachádza moj nákup
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu recenziu, ktorou ste nás potešili. Ďakujeme :)
- Ceny,vyber tovaru,komunikacia a rychlost dorucenia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu pozitívnu, milú recenziu, ktorou ste nám urobili radosť. Ďakujeme.
- Z nejakého neznámeho dovodu obchod po dodaní tovaru na predajňu telefonuje, namiesto obyčajnej smsky. Telefón v práci dvíhať nemožem a keď im volám nazad, nedvíhajú. Naozaj otravné.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a ospravedlňujeme sa za negatíva, ktoré ste u nás našli. Každopádne vďaka vecným pripomienkam v recenziách našich zákazníkov môžeme neustále pracovať na zlepšení.
- Výborná komunikácia, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu milú recenziu.
- Malé prekvapenie ako darček
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Radi potešíme malým prekvapením :)
- Dá sa tovar na predajni vyskúšať
- Milé pani predavačky
- Dá sa platiť len v hotovosti
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú a prínosnú recenziu.