Reklama

• Ceny, rýchlosť dodania, akcie
    • Neviem

Spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

páči sa mi, že za každý nákup sú percentá z kúpy a eura sa mi tak zbierajú a môžem ich využiť na ďalší nákup

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu recenziu. Sme radi, že sa Vám páči náš aktuálny vernostný systém :)

• Mám rada akcie obchodu
    • Objednavka z eshopu sa nedá platiť kartou. V dnešnej dobe veľká nevýhoda

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, vecnú recenziu a Vaše odporúčanie.

• Rýchlosť dodania
    • Prehľadný eshop

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie.

• Všetko je super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu - teší nás, že je všetko super :)

• Rýchle dodanie tovaru,kvalita, dostupnosť, široký výber produktov.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to :)

• rýchly a kvaliný

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie :)

• Rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

Prsteň je nádherný. Doručenie bolo rýchle a bezproblémové.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás :)

• Rýchle dodanie,pekné balenie a sladká maličkost k tomu..odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu milú recenziu. Teší nás robiť Vám radosť maličkosťami :)

kvalitný tovar, rýchle doručenie, spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás teší ;)

Darcekovy kupon sa da pouzit iba jeden cim sa eliminuje vyzitie nakupu Pandora 3ks so zlavou. I ked mate kupon musite doplatit rozdiel iba kartou. Kupony su platidlo tak nechapem nastavenie Sofia. Nikdy nekupujte darcekove kupony online.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a recenziu. Vaša nespokojnosť nás mrzí, pretože situácia, ktorú popisujete, musela nastať nedopatrením. V objednávke je možné využiť aj viacero poukazov. Hoci Vy si viete priamo v systéme uplatniť len jeden, kódy ostatných poukazov nám stačí uviesť do poznámky a my Vám ich uplatníme manuálne.
    V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať nás e-mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Náš zákaznícky servis vie byť nápomocný pri riešení mnohých komplikácií. Ďakujeme za pochopenie.

• spoľahlivý, bezproblémový, kvalitný, rýchly

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii. Tešíme sa a vážime si to :)

Všetko super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Sme radi, že bolo všetko super :)

• Rýchlosť
    • Cena
    • Kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, pozitívnu recenziu a odporúčanie :)

Vrelo odporúčam. Obchodik prehol špičkovo. Ako vždy bleskové dodanie presne podľa požiadaviek. Z mojej strany obrovská spokojnosť. Ďakujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, Vaše vrelé odporúčanie a hodnotenie. Vážime si Vašich milých slov a Vaša obrovská spokojnosť je pre nás radosťou :)

• dá sa objednať na dobierku, netreba platiť vopred
    • nie sú produkty Pandora v predajni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, recenziu a Vaše odporúčanie.

Som spokojná s vybavením objednávky, promptne reagujú ci už na otázky alebo na objednávky keď sú na predajni kontaktuju ma.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Vážime si to a z Vašej spokojnosti máme radosť :)

• široký sortiment, prijateľné ceny, kvalitný tovar

nakupujem tu dlho a zatiaľ je kvalita tovaru a služieb na vysokej úrovni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii. Teší nás, že sa ku nám vraciate a pozitívne nás hodnotíte :)
    Ďakujeme.

• Pekný produkt, rýchle dodanie.

Odporúčam nákup.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, pozitívnu recenziu a Vaše odporúčanie. Vážime si to :)