- Rychle dorucenie. Tovar ako na obrazkoch.
Som spokojna. Objednam si aj nabuduce.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša radosť z nákupu a spokojnosť s naším e-shopom :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Som spokojná, rýchle dodanie v krásnom darčekovom balení. Určite budem objednávať aj najďalej
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Máme radosť z Vašej spokojnosti :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- spoľahlivosť
- rýchlosť vybavenia objednávky
nemám čo vytknúť
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Rýchla príjemná komunikácia o objednanom tovare. Následné zaslanie bez akéhokoľvek zdržania aj v čase zúriacého COVID-19.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že ste spokojný s naším e-shopom a s našími službami :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Rýchle doručenie
- Ochota
- Spoľahlivosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Prehladna stranka, rychla komunikacia aj dodanie tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že ste s naším e-shopom a službami spokojná :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Super ako vždy
Objednávam tu často, najsuper on-line shop, doručenie do 48 hodin
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás každý spokojný, verný zákazník :) Máme radosť z Vášho super nákupu. Ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu.
- - rýchle dodanie
- - kvalitný tovar
- - výborná komunikácia
odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší náš Vaše odporúčanie a spokojnosť s naším e-shopom :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- rychlost dopravy
- akce
- doprava do ČR
- sortiment
Reakcia obchodu SOFIA
spokojnosť s nákupom,rýchla doba dodania,určite nakúpim aj v budúcnosti
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a super recenziu.
V celku som veľmi spokojná, či s objednávaním, ako aj s e-mailovou komunikáciou.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s našími službami :) Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rýchle doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- expresne rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rýchle korektné a jasne jednanie. Bezproblémový priebeh objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :) Ďakujeme za nákup, hodnotenie a super recenziu.
Rychle dorucenie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Bolo by dobre uvádzať sledovacie čísla balíkov prepravcu
Spokojnosť, opakovane nakupovanie, komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu. Pri ďalšom nákupe náš môžete kontaktovať e-mailom alebo telefonicky a radi Vám číslo zásielky zistíme :)
- Velmi rychlé doručení, široký sortiment, příjemné slevové akce...
Reakcia obchodu SOFIA
- Ochotné jednanie a rýchly predaj
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli pomôcť a teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a milú recenziu.
Opakovane nakupujem a nemám žiadne výhrady ,som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Naším cieľom je mať spokojného zákazníka, a preto nás veľmi teší Vaša radosť z nákupu. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- rychle dorucenie
- kvalita
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.