- Sortiment
- Ceny
- Rýchlosť
- Prehľadný Eshop
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Prehľadnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Veľmi seriózny obchod
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlo, spoľahlivo
Výborné
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie kvalitne výrobky určite ešte objednám.
Rýchle dodanie kvalitné výrobky odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Kvalitné šperky
- Výhodné akcie a rôzne zľavy na produkty
- Výhodné ceny
- Rýchlo sa veci vypredajú,mohli by rýchlejšie dopĺňať tovar pretože nie je niekedy z čoho vyberať :)
Som rada,že som sa rozhodla nakupovať v tomto obchode,milý prístup zamestnancov prostredníctvom e-mailu,ochota pomôcť a poradiť,rada sa vraciam k tomuto obchodu;)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi ste nás potešili Vašou spokojnosťou s naším e-shopom a s naším poradenstvom. Sme radi, že sme Vám aj tentokrát urobili radosť. Tovar priebežne doskladňujeme. Na vypredaný šperk Vám odporúčame nastaviť watchdog, akonáhle sa šperk doskladní emailom Vám príde notifikácia. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.
- Promptne dodanie na avizovany termin, prehladna stranka.
Reakcia obchodu SOFIA
Jednoduchy nakup a platba cez internet, velmi rychle odoslanie objednavky a dorucenie. Dakujem pekne!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie, výhoda akcie 1+1 za polovicu
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť z nákupu. Ďakujeme za recenziu a veríme, že ďalší nákup bude už na 100 % :).
Kvalitné výrobky. Rýchle doručenie. Odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
maximálna spokojnosť s tovarom, komunikáciou aj doručením
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.
- Spoľahlivosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
vyhovujúci
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Nespokojnost s kvalitou
Kupila som si retiazky pandora
Bezdovodne mi vsetky po case zozltli
Isla som do predajne vycistili mi ich ale 100% to nebolo odporucili tekutinu na cistenie
Po tyzdni znovu retiazky zlte a ani som ich nenosila
Pouzila som tekutinu - to iste po tyzdni lezania v skrini zasa zlte
Je to dake nekvalitne drahe striebro
Som sklamanaReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň, mrzí nás Vaša nespokojnosť. Strieborné šperky Pandora nemajú žiadnu povrchovú úpravu, ktorá by ich chránila pred oxidáciou (čo je prirodzená vlastnosť striebra). Rýchlosť oxidácie ovplyvňujú rôzne faktory: pH pokožky, pot, kozmetické prípravky, uskladnenie šperkov, vľhkosť vzduchu a iné. Je to preto veľmi individuálne, napríklad Pandora krabičky sú úplne nevhodné na uskladňovanie šperkov, nakoľko je v nich použité lepidlo, ktoré spôsobuje zvýšenú oxidáciu šperkov. Odporúčame uskladňovať šperky v uzatvárateľnom sáčku. Oxidácia je prirodzená vlastnosť striebra, a preto nejde o reklamovateľnú vadu. Ak by ste mali otázky ohľadne údržby šperkov, alebo by ste si chceli šperky u nás profesionálne vyčistiť, máte možnosť nás kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.
Na stránke e-shopu som nemohol uplatniť zľavovú poukážku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a hodnotenie. V objednávke ste mali uplatnenú akciu 1+1 za polovicu, preto nebolo možné uplatniť na nákup ďalšiu zľavu (akcia mala v podmienkach uvedené, že ju nie je možné kombinovať s inými akciami a zľavami). V prípade akýchkoľvek pochybností alebo nejasností nás pri objednávke môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.
- Velmi rychle dorucenie kurierom, limit na bezplatnu dopravu je fajn.
Objednavala som dar mamine na 60.narodeniny (vzhladom na C19 situaciu bolo mozne jedine online). Strieborny privesok otvaracie srdce za 79€ ocividne nepresiel kontrolou, pri vyskusani darceku sme zistili, ze sa stale otvara. Velke sklamanie vzhladom na prilezitost...:( Ano, pojdem reklamovat, no to celu situaciu uz nenapravi...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a ospravedlňujeme sa za chybu pri spracovaní objednávky. Každý tovar sa pred odoslaním snažíme kontrolovať, preto nás mrzí ak je zákazníkovi doručený poškodený alebo nefunkčný tovar. Ohľadom reklamácie nás prosím kontaktujte mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Radi to vyriešime k Vašej spokojnosti. Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené starosti.
Tovar bol vporiadku aj pekný, bola som spokojná.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychlo dodany tovar
Bola som spokojna..dodany tovar bol absolutne podla mojich predstav
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi sa tešíme z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a krásnu recenziu.
- veľká spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že ste s naším e-shopom spokojná. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.