Reklama

Som maximálne spokojná,stránka je veľmi dobre spravená,radosť prezerať a nakupovať :-).

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie, milú recenziu a Vaše odporúčanie.

• Všetky moje objednávky boli vybavené rýchlo a bez problémov. Raz som tovar vrátila a tiež to prebehlo bez problémov. Ďakujem Ste super.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme Vám za hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a odporúčania.

• - veľký výber
    • - krásny tovar
    • - rýchle dodanie
    • - výborná komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom. Vážime si Vašu recenziu s hodnotením a ďakujeme za skvelý nákup.

• Pohodlné objednanie online a rýchle doručenie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Slušný sortiment, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Som spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.

• Tovar som vyzdvihla v avione,sú tam veĺmi milé a ochotné predavačky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Rýchle spracovanie objednávky a doručenie objednaného tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.

som spokojni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Skvelé ceny
    • Obchod si váži zákazníkov
    • Sútaže
    • Kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Vážime si Vašu recenziu s hodnotením a ďakujeme za skvelý nákup.

Objednávam si v pohodlí domova, mám čas na rozmyslenie, tovar príde domov, neplatím poštovné, žiadny problém pri vrátení tovaru.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďakujeme krásne za super nákup a recenziu.

• Rýchle dodanie
    • Žiadná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Dodanie tovaru bolo veľmi rýchle na druhý deň. Komunikácia výborená. Som veľmi spokojná určite váš obchod budem využívať aj v budúcnosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Máme radosť z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za hodnotenie a milú recenziu.

rýchlosť vybavenie objednávky, všetko tak ako má byť, ďakujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš super nákup, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme urobili radosť.

• Páči sa mi výhoda výmeny náramku, oslava bude až 18.7. tak uvidím

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho skvelého nákupu a veríme, že darček bude mať veľký úspech :). Ďakujeme krásne za hodnotenie a recenziu.

Všetko bez problémov tovar v poriadku dorazil

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

• Veľmi rýchle dodanie
    • seriózny prístup a výborná komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a s naším poradenstvom nás teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.

• Moja druhá objednávka a všetko prebehlo bez problémov.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a milú recenziu.

Bola som spokojná - tovar došiel do dvoch dní.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš super nákup. Tešíme sa z Vášho hodnotenia a recenzie.