Vždy bezproblémový nákup. Ak aj bol problém, bol okamžite riešený. Komunikácia s obchodom bezkonkurenčná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
super tovar,rýchle dodanie
- Široký výber
- Zľavy na vybraný tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vás mohli potešiť.
super, dodanie je rýchle, krásne zabalené, akurát stále majú všetko vypredané na e-shope
Reakcia obchodu SOFIA
- Prajem pekny den Vam. Napisem len v kratkosti a to, ze Vam zelam vele vela takych spokojnych a stastnych zakaznikov s Vasim tovarom ako som ja. Super objednavanie velky vyber a rychle dodanie. Co k tomu dodat? To najvyssie hodnotenie pre mna. Dakujem.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás potešila Vaša super recenzia a pochvala. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, odporúčanie a hodnotenie.
- Kvalitná
- Rýchle
- Dobre ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
Každá objednávka expresne vybavená, výborná komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a super recenziu.
Rychle vyexpedovanie, takmer okamzite
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- široký sortiment
- dobrý pomer cena - výkon
- prehľadný e-shop
- rýchlosť dodania
- žiadna
plne doporučujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme vám urobili radosť.
dobrá komunikácia, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho nákupu a ďakujeme za hodnotenie a recenziu.
- Rychle vybavenie
- Rýchlosť
- Kvalita služieb
- Komunikácia
Veľmi spokojná s celkovym vybavením. Pri prvom nakupe super poradenstvo prostredníctvom chatu. Niet čo vytknúť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.
Objednavala som som uz opakovane, pekne urobena stranka lahko prehladna moznost filtrou na vyuzitie. Dodanie v BA hned na druhy den mimo BA 1-2 dni co je velkou vyhodou. Vzdy pekne zabalene. Spokojnost s obchodom :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za Váš ďalší, skvelý nákup, hodnotenie a super recenziu.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup.
Prstienok bol doručený v požadovanej veľkosti a ozaj expresne, už na druhý deň som ho mala. Je veľmi milý, krásny.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš skvelý nákup.
- Predajca sa snažil o rýchle dodanie. S vybratými šperkami som spokojná, žiadne kazy, ani iné poškodenia. Určite objednám ďalšie šperky :)
- Ak tovar nebol dostupný, hneď ma kontaktovali a situáciu sme vyriešili.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám opäť mohli urobiť radosť. Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
Rýchle dodanie tovaru. Ako nevýhodu vidím, že slabo dopĺňajú vypredaný tovar. Veľmi dlho vypredané korálky nemožno objednať
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu. Pri vypredanom šperku odporúčame nastaviť funkciu "watchdog" - psia labka pri produkte. Akonáhle vypredaný šperk opäť naskladníme, emailom Vám príde notifikácia. Ďakujeme za pochopenie.
Spokojnosť ako vždy :) ďakujem
maximalna spokojnost
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme krásne za Váš skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.