- Veľmi pekne, ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
My Vám ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Super
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- RYchle dodanie, pekne balenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Maximálne spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- som spokojný s rýchlym dodanm tovaru
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Prehľadná stránka
- Široký výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Pekný tovar majú a o dva dni už máme.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- Rychle dorucenie a teraz aj super zlavy, doplnili sme si aj s dcerou Pandora naramky peknymi koralkami....
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám aj dcére urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie, veľmi pekné darčekové balenie v cene
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
Nevedela som aku velkost prstena mam a trikrat som preobjednavala. Nebol s tym ziaden problem, som velmi spokojna a vdacna.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že výmena prebehla k Vašej spokojnosi. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a milú recenziu.
- rýchle doručenie
- výmena šperku bleskovou rýchlosťou a bez problémov (nesadla veľkosť)
- veľmi priaznivé ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Prišli mi iné náušničky ako som objednal (ina farba zirkonov)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Každú objednávku pred odoslaním kontrolujeme, vo Vašom prípade sa ospravedlňujeme za pochybenie, spôsobené ľudskou chybou. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
Objednala som prvýkrát a určite sa v budúcnosti k tejto stránke vrátim. Som spokojná s rýchlym doručením a prehľadným výberom produktov.
- Skvelý eshop a vyber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- rýchlosť dodania
- akcia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.
Náhrdelník veľmi pekný aj kvalitné spracovaný ale náušnice má veľmi sklamali. Veľmi jemné a pri manipulácii sa bojím že sa odlamu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám náhrdelníkom urobili radosť a mrzí nás Vaša nespokojnosť s náušnicami. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
ústretový personál
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Veľký vyber
- Kvalitné produkty
- Pekne produkty
- Dobrá komunikacia
- Rýchlosť dodania
- Popis produktov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.
- Rychle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za super nákup, hodnotenie a recenziu.