Reklama

• Spoĺahlivý,rýchly

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu.

Rýchle doručenie, rýchla komunikácia, pekné balenie, no, bohužiaľ raz sa mi stalo, že prsteň prišiel krivý, ale neriešila som to...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Radi Vám pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.

• rychle doručenie, tovar zodpovedal ponuke

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu.

• Objednany tovar mi nebol zatial doruceny, chodia len maily ze dnes vam doručíme vašu objednávku a tovar stále nikde...takto mi uz prišli 2 maily...som sklamaná, mal to byt darcek pre kolegynu k narodeninám.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň, mrzí nás Vaša nespokojnosť. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Vaša objednávka bola vytvorená 28. 3. 2021 večer, objednávku sme vyexpedovali na druhý deň. Podľa histórie zásielky došlo trikrát k neúspešnému pokusu o doručenie z dôvodu neprítomnosti príjemcu. Snažili sme sa Vám dovolať, bohužiaľ, v objednávke máte nesprávne telefónne číslo. Ak by ste nás kontaktovali, Váš problém by sme obratom riešili a kontaktovali DPD. Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle jednanie, spoľahlivosť, ochota ....

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť a ďakujeme za hodnotenie s recenziou.

Dobré ceny, výhodné akcie, rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu. Z Vášho nákupu sa veľmi tešíme.

1***

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za Váš nákup, hodnotenie a skvelú recenziu.

• expresné vybavenie objednávky

• Rýchle dodanie
    • Pekné a kvalitné šperky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.

Rýchle dodanie, ústretový kuriér. Som spokojná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie s recenziou. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.

Pohodlie výberu, rýchlosť dodania a kvalita výrobkov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za hodnotenie s recenziou.

• Príjemná komunikácia, rýchle vybavenie, perfektné zabalenie

Reakcia obchodu SOFIA

• Neochota riesit vzniknuty problem a napravit chybu, ktora nastala s adresu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a Vaša nespokojnosť. Sme radi, že po telefonickom kontakte sa nám podarilo vyriešiť vzniknutý problém s chybne nahratou adresou do systému DPD. Ak by ste nás informovali o probléme skôr, s radosťou by sme Vám urýchlili doručenie zásielky. Veríme, že nám dáte ešte šancu na zlepšenie Vašej mienky o našej spoločnosti. Ďakujeme za pochopenie.

Maximálna spokojnosť.
    Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za super nákup, hodnotenie a recenziu.

S nákupom som veľmi spokojná. Páčia sa mi ich akcie, kde si môžem spraviť radosť za výhodnú cenu.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

nespokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť. Až do tejto recenzie neevidujeme žiadnu sťažnosť. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme, ak s tovarom nie ste spokojná. Ďakujeme za pochopenie.

• Tovar pekne zabalený, so všetkými náležitosťami, aj s certifikátom pravosti. Všetko ok.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Sme radi, že sme Vám urobili radosť a ďakujeme za hodnotenie s milou recenziou.

• Rýchlosť spoľahlivosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Rýchlosť
    • Žiadna

Reakcia obchodu SOFIA

Som spokojná, objednávka vždy príde veľmi rýchlo

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme za hodnotenie a milú recenziu.