Reklama

• Rýchlosť
    • Spokojnosť
    • Ochota

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Pohodlny nákup

Reakcia obchodu SOFIA

• zásielka včas aj vhodne doručená
    • značkový náramok objednaný ako darček, prívesok zoxidovaný takže som sa pred darovaním musela postarať o prečistenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Až do tejto recenzie neevidujeme žiadnu sťažnosť. Mrzí nás Vaša nespokojnosť s náramkom. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ak by ste nás kontaktovali, s problémom by sme Vám radi pomohli. Ďakujeme za pochopenie.

Veľmi ústretoví a ochotní.Vrelo odporúčam

• Ráno som objednala, poobede mi bol tovar doručený. Perfektne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť.

Maximálna spokojnosť ,
    možem len doporučiť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s naším poradenstvom aj e-shopom.

OK

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• Nádherné šperky
    • Pekné balenie šperku ako dar
    • Nepríjemný personál

• veľký výber
    • bleskové dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s e-shopom.

• Rychle dorucenie
    • Spokojnost s objednavkou

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.

Rýchle dodanie, jeden deň som objednala, druhý deň bol tovar doma:-)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

Som veľmi spokojná kvalitné šperky za dobrú cenu, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

• Pekne šperky, na internete lacnejšie ako v obchode. Rýchle doručenie.
    • Obchod velmi nekomunikuje, ziadny email o odoslani zasielky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Po odoslaní objednávky zákazníkovi posielame e-mail s potvrdením objednania, a rovnako posielame aj email o expedovaní objednávky. Niekedy sa stáva, že email skončí v spame - nevyžiadanej elektronickej pošte.

• Rýchle dodanie
    • Kvalitný tovar
    • Široký výber sortimentu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Váš nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom.

• Rychle vybavenie objednavky, max spokojnost s tovarom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.

• - veľký výber
    • - rýchle dodanie
    • - výborná komunikácia

odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

maximalna spokojnosť, rýchlo doručene :-)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Vaša spokojnosť nás teší.

• Super nakup

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.