- rýchle dodanie
- tovar dodaný vždy v poriadku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie a recenziu.
- Spokojná som.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie tovar bol skladom
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Poškodený tovar
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Mrzí nás Vaša nemilá skúsenosť s poškodeným tovarom. Po spoločnej komunikácii sme radi, že výmena prebehla úspešne a k Vašej spokojnosti.
S doručením som bola spokojná, len miesto 17,5 cm retiazky mi prišla 15 cm. Preto ju dnes posielam na výmenu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a ospravedlňujeme sa Vám za dodanie inej veľkosti. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať priamo nás mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.
- Rýchlosť
- Široký sortiment
- -
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za super nákup, hodnotenie a recenziu.
- Som veľmi spokojná rýchle doručenie profesionálny prístup
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- rychle dorucenie, velky vyber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Mily a sikovny personal , niet co vytknut...
Odporucam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
OK
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup, hodnotenie a recenziu.
- Som veľmi spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Tovar som uhradila vopred bankovým prevodom. V deň keď mal byť tovar doručený mi prišiel email o zruseni objednávky z dôvodu akože nezaplatenia. Písala som aj email. Do dnešného dňa žiadna odpoveď. Tovar mi bol doručený . Tak neviem ci tento chaos zapríčinil systém alebo ľudský faktor.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup a ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté nedorozumenie. Na Váš email sme ihneď reagovali s vysvetlením o zrušenej objednávke, a v rovnaký deň promptne vyexpedovali objednávku.
- Expresné rýchle doručenie
- Prehľadný e-shop
Najväčším plusom bol fakt rýchle doručenie tovaru. Objednal som to večer o 23:00 a na druhý deň o 10:45 mi kuriér volal, že je už na adrese. Náušnice boli presne ako na fotke, pekné a potešili :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom nás veľmi teší. Sme radi, že sme Vám urobili radosť. Ďakujeme za super nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
- Oficiálny predajca Pandora
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za skvelý nákup, hodnotenie a recenziu.
- Rychle dodanie vramci BA, pekne balenie
- Super, odporúčam, rýchle dodanie, krásne balenie, všetko OK
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle dodanie ,avion - príjemný personál na pobočke
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a recenziu.