rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Nakúpil som niekoľko šperkov od Sofia a maximálna spokojnosť s obchodom.Krásne kúsky na výber.Trošku vyššie ceny, ale inak spokojnosť.Určite poteší každú polovičku darček od Vás .
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Veríme, že darček sa bude páčiť a urobí radosť :).
- Bolo by vhodné pre zákaznikov uvedenie rozmerov, hlavne u náušníc
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00), a radi Vám poradíme.
- Rýchle dodanie tovaru.Certifikat pravosti drahokamu bol tiež obsahom v zásielke čo veľmi cením.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Popiči
- Nakupujem na Sofia často, som maximalne spokojna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za ďalší nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Jednoduchosť
Rýchlosť
KrásaReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Tovar doručený do 5.dní,mala som ho skôr,skoro na otočku,ale bol víkend :)
- Veľmi milý,ochotný personál
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Velmi pekne aj v reale
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Bol to prvý nákup a prebehol v poriadku.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Tešíme sa z Vášho prvého a skvelého nákupu.
Prehľadné, dobré akcie. Rýchly a jednoduchý, spoľahlivý nákup :) odporúčam!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť.
- Po objednavke mi bol tovar doruceny hned na druhy den
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rychle vybavenie objednavky a rychle dodanie
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Objednavka bola doručená rychlo aj ked obchod sa pomylil v privesku (co v tomto narocnom obdobi sa stať môže) do 2 pracovnych dni som mala objednavku vymenenu.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Sme radi, že sa výmena rýchlo vyriešila.
- Info linka je veľmi zlá, volal som v priebehu hodiny asi 15x vždy ma nechalo len vyzvoniť a nikto sa ani neuráčil zavolať späť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať aj mailom na [email protected] alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Za pochopenie ďakujeme.
- Super prístup odporucam všetkými 10
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie a hodnotenie. Tešíme sa z Vašej krásnej recenzie.
Rýchle dodanie a maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.