Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- OK
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vášho skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- velmi mily kurier, nahanal ma 2 dni so zasielkou :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Všetko rýchlo.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Kvalita tovaru zodpoveda popisu
- Balenie produktov - pri kúpe viacerých šperkov, každý má svoje balenie (krabička+taška)
- Vlastný kuriér (aspoň pri mojej objednávke)
Zo Sofie mám viac kúskov, ale vždy som kupovala priamo na predajni. Pri online objednávke ma prekvapila rýchlosť vybavenia a dodania, vlastný kuriér. Tivar bez chyby ako vždy od Sofie a zodpovedal popisu na stránke. Kupovala som okrem iného 1 prsteň, Sofia mi pribalila niekoľko meračov prstov, čo potešilo (zíde sa).
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Tešíme sa z Vašej spokojnosti a skvelého nákupu. Ďakujeme krásne za milú recenziu, odporúčanie a hodnotenie. Sme radi, že sme Vám urobili radosť.
Spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Nevýhoda - nesprávna veľkosť, musím vymeniť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Tovar je možné vymeniť alebo vrátiť. Môžete nás kontaktovať a radi Vám s výmenou/ vrátením pomôžeme. Ďakujeme za pochopenie.
- Objednávala som poukážku, keďže bola z tvrdého papiera, prišla mi prelomena. Keďže som to kupovala ako darček, celkom ma to mrzelo. Mohli by ste to baliť do kartónu alebo tak
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu. Mrzí nás poškodenie darčekovej poukážky, ktoré bolo spôsobené dopravnou spoločnosťou. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.
- Dobrý vyber
S obchodom Sofia som maximálne spokojná. Široký sortiment krásnych šperkov (osobná skúsenosť so značkou Pandora iba). Rýchle a spoľahlivé doručenie. Do 3 dni som mala môj darček. Myslím že top Service.
Jedine negatívum, 2x som objednavala cez banking appku a 2x mi niejak neprešla objednávka aj keď som zadala všetky moje údaje. Možno moja chyba a nepotvrdila som posledný krok. Určite budem objednávať zo Sofie v budúcnosti.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s naším e-shopom. Ďakujeme krásne za skvelý nákup, odporúčanie, hodnotenie a super recenziu.
- Mohli by sa dat kombinovat darcekove poukazky spolocne lebo v opacnom pripade je to dobry business plan.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za Váš nákup. Darčekové poukážky je možné kombinovať, ale je potrebné Vašu požiadavku napísať do poznámky v objednávke. V prípade akýchkoľvek problémov nás môžete kontaktovať mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme za pochopenie.
s obchodom som spokojná na 100% tovar dodajú veľmi rýchlo
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Naramok, krory som objednal pre svoju manzelku, tak som velkostne vobec netrafil. Velmi milo ma prekvapilo, ze po telefonickom kontaktovani mi boli zaslane rovno 2 velkosti, aby sme pri vymene vybrali ten najvhodnejsi. Rychlost dodania bola naozaj rychla aj pri vymene tovaru. Dakujem za super skusenost. S pozdravom uz Vas verny zakaznik!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom nás veľmi teší. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu. Sme radi, že sa nakoniec podarilo zvoliť správnu veľkosť :).
Rýchle dodanie , super , páčiš sa mi aj akcie
- Rýchlosť doručenia
- Komunikácia so zákazníkom
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Vaša spokojnosť nás veľmi potešila. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Super obchodik, široký sortiment, dobrá komunikácia, rýchle a bezproblémové dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
- Objednávku vybavili k mojej úplnej spokojnosti, ústretový a pohotový personál. Určite odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Teší nás Vaša spokojnosť s naším e-shopom a poradenstvom. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
- Rýchle doručenie - balík mi bol doručený už na druhý deň po potvrdení záväznej objednávky.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme radi, že sme Vám mohli urobiť radosť. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Velmi rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a recenziu.
Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu.