- informacia o čase dodania bola v čase dodania
Reakcia obchodu sodastream.sk
ďakujeme za recenziu. Na skvalitnení našich služieb neustále pracujeme; jedným z dôležitých vylepšení, ktoré plánujeme, je aj vylepšenie notifikačného systému objednávok.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.
tím SodaStream. -
Čo som si objednal, prišlo rýchlo a nepoškodené
ďakujeme za recenziu.
Tím SodaStream -
- Ceny pocas akcii su vyhodnejsie
Dobrý deň Anita,
veľmi nás teší pozitívna recenzia a ďakujeme za skvelé hodnotenie.
Do zbublinkovania :)
tím SodaStream -
Tento e-shop nebol schopný poslať mi objednávku spoľahlivým kuriérom a doposiaľ stále nevyriešil to, že mi kuriér neodovzdal celú objednávku. Medzitým kuriérska spoločnosť skončila a tak som prišla o svoje peniaze!!!! E-shop svoje peniaze má, takže jeho to netrápi. Nabudúce si objednám radšej zo spoľahlivého elektra lebo takto som som prišla o peniaze!!
super
- Komunikacia
18.11 som si tovar objednal a zaplatil, 24.11 som sa musel telefonicky informovat, lebo tovar som nedostal, nedostal som ziadny mail o stave mojej objednavky.
Až z telefonického rozhovoru som sa dozvedel, ze vraj tovar nie je skladom a mal by byt buduci tyzden, tak potom to budu expedovat.
Pri objednávek tovar skladom bol a mám dojem, ze proste keby som sa neozval, tak mi ziadny tovar nepride.
Toto sa mi este nikdy a nikde nestalo.
Jedine pozitivum je pristup pani, s ktorou som telefonicky komunikovat. -
- Kúpa prvýkrát, spokojnosť
- Ukončenie výroby príchute citron-limetka
Spokojnosti, keďže ide o materskú firmu vyrobnika, ceny by mohli byť výhodnejšie ako u iných eshopoch
- Bez problémov
- Veľmi spokojný
- Expresná zásielka ďakujem
S nákupom v danom obchode sme spokojný, prišiel ale že expresne a v poriadku. Ďakujeme
- Nakupoval som 2x a bol som spokojný
- Ručné vybavenie objednávky
- Relatívne slušný výber sirupov
- Chýbajú mi niektoré druhy sirupov ktoré kedysi mali v ponuke napríklad príchuť pomaranč
- Nemožnosť výberu kuriérskej sluzby
- Len jedna platobná brana
Osobne si tu objednám aj nabudúce
- Rýchle dodanie a dobrá komunikácia
Odporúčam.
- Bezproblémový, veľmi spokojná