Objednavka sa nedá zaplatiť online, napriek tomu, že pri objednávaní túto možnosť ponukajú, nevedia ani kto tovar dodá a ani kedy bude tovar dodáný ‍♀️

Reakcia obchodu sodastream.sk

Váš podnet sme preposlali na preverenie a v čo najkratšom čase Vás budeme informovať o dátume doručenia. Ospravedlňujeme sa za komplikácie a prajeme pekný deň.

Tím Sodastream

Bolo použité obrovské množstvo plastových obalov. Úplne zbytočné a zlé pre životné prostredie

Reakcia obchodu sodastream.sk

ďakujeme za podnet; postupne sa snažíme zlepšovať a eliminovať, prípadne recyklovať nielen obalový materiál, ale čo najmenej zaťažovať aj životné prostredie pri samotnej výrobe našich produktov.

Od roku 2022 využívame až 25 % recyklovaných plastových dielov pri výrobe našich nových prístrojov SodaStream.
    Navyše sme v roku 2022 ušetrili 11 ton plastov opätovným použitím plastových tašiek a vrecúšok a zredukovali sme plastový odpad vo výrobných procesoch o viac ako 20%.
    Taktiež od roku 2022 sú všetky obaly našich prístrojov SodaStream plne recyklovateľné - používame recyklovateľnú lepenku a plastové vrecúška; fľaše použité pre naše príchute sú vyrobené z číreho recyklovaného plastu (rPET), čím sa stali 100% recyklovateľnými. Navyše sme v roku 2022 zredukovali 82 ton kartónu a 21,6 ton papiera vo výrobkoch a obaloch našich zariadení.

Najnovším krokom k udržateľnejšej budúcnosti je, že od roku 2023 prevádzkujeme naše závody SodaStream v Nemecku, Austrálii a Holandsku výhradne s využitím obnoviteľných zdrojov energie. Tiež od r. 2023 zabezpečujú približne 15 % ročnej spotreby elektriny solárne panely, ktoré pokrývajú viac ako 75 % strechy vo výrobnom závode v Lehavime. Navyše 8,3 % ročnej spotreby vody tu ušetríme opätovným použitím vody z chladiaceho systému.

Určite ešte máme priestor na zlepšenie a budeme sa snažiť ďalej.

Tím SodaStream

Tento e-shop nebol schopný poslať mi objednávku spoľahlivým kuriérom a doposiaľ stále nevyriešil to, že mi kuriér neodovzdal celú objednávku. Medzitým kuriérska spoločnosť skončila a tak som prišla o svoje peniaze!!!! E-shop svoje peniaze má, takže jeho to netrápi. Nabudúce si objednám radšej zo spoľahlivého elektra lebo takto som som prišla o peniaze!!

• Komunikacia

18.11 som si tovar objednal a zaplatil, 24.11 som sa musel telefonicky informovat, lebo tovar som nedostal, nedostal som ziadny mail o stave mojej objednavky.
    Až z telefonického rozhovoru som sa dozvedel, ze vraj tovar nie je skladom a mal by byt buduci tyzden, tak potom to budu expedovat.
    Pri objednávek tovar skladom bol a mám dojem, ze proste keby som sa neozval, tak mi ziadny tovar nepride.
    Toto sa mi este nikdy a nikde nestalo.
    Jedine pozitivum je pristup pani, s ktorou som telefonicky komunikovat.