Krabica v ktorej bol tovar bola poškofená (natrhnutá, pomliaždená). Tovar, kt.som si objednala jedna, P botaska - gumička bola roztiahnutá. Tým pádom obuv nesedí.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, vzniklá situace nás mrzí. K poškození mohlo dojít během přepravy, za což se omlouváme. Prosíme, kontaktujte nás emailem na [email protected] a rádi vám nabídneme řešení této situace k vaši spokojenosti. Děkujeme za pochopení. Hezký den, Nikola, Snowboard-online.sk

Nebola priložená faktúra .

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, mrzí nás vaše rozhořčení. Faktury z ekologických důvodu netiskneme a vždy je zákazníkům posíláme emailově. Prosíme o kontrolu vašeho emailu, včetně spamu, koše a nevyžádané pošty. Jestliže fakturu nenaleznete, kontaktujte se s námi a rádi vám ji pošleme znova.

Co se týče doručení vaši zásilky, byla doručená v nejkratším možném termínu. Objednávku jste vytvořil ve čtvrtek večer, v pátek ráno byla obratem odeslána. Doručení proběhlo následující pracovní den, tedy v pondělí. Celková doba doručení byla 1 pracovní den. Děkujeme za pochopení, s pozdravem, Nikola, Snowboard-online.sk

• Dobre ceny
    • Komunikácia

Zdravím, nerád píšem negatívne recenzie ale komunikácia s dotyčnou pani zo Snowboard onlina bola veľmi chabá, po tom čo ma upozornila na to že eshop neposiela zasielky do Nemecka (nikde pri objednavke nebolo spomenute ze doprava je mozna len v ramci SK), mi na miesto riadnej odpovede na môj mail odpovedala tým istým prvým mailom kde ma vlastne upozornila na to že do nemecka eshop neposiela, aj napriek tomu že som jej napisal že to chcem poslať na slovensku adresu, poslal som jej presne údaje a doteraz som sa nedočkal odpovede. Prešiel týždeň od platby a stále nič.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

děkujeme za vaše hodnocení. Vaše nespokojenost nás mrzí.
    Jak již jsme vás emailově informovali, nemáme možnost odeslání objednávky do Německa z našeho slovenského webu.
    Vaše platba byla ihned vrácena.
    Litujeme, ale další emailovou komunikaci jsme od vás neobdrželi. Prosím kontaktujte nás buďto telefonicky nebo emailově a rádi vám s čímkoliv poradíme.
    Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den, Terezie, Snowboard-online.sk

• Po objednaní značkovej šiltovky mi poslali fake šiltovku

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

děkujeme za vaši reakci a hodnocení.

Všechny naše produkty získáváme od oficiálních distributorů jednotlivých značek a vždy se jedná o originální produkty.

Budeme rádi, když nám sdělíte bližší informaci, co vás vede k myšlence, že se jedná o padělek.

Vašim podnětem se jistě budeme zabývat a budeme následně kontaktovat přímo dodavatele.

Samozřejmostí je možnost využití odstoupení od kupní smlouvy a vrácení produktu.

Děkujeme za pochopení a vaši pomoc.

S přáním příjemného dne, Soňa, Snowboard-online.sk

• Vysoké ceny dopravy

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Při objednávkách nad 80 Euro nabízíme poštovné zdarma. Zároveň několikrát ročně probíhá akce "Doprava zdarma", která platí pro objednávky již od hodnoty 10 Euro. Děkujeme za pochopení. S přáním příjemného dne, Jana, Snowboard-online.sk

Objednavka dorazila v nekompletnom balení, a ani po dvoch týžňoch nedorazil ostatok.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Je nám líto, u odesílání chybějícího váčku došlo k chybě. Proto jej zasíláme dnes znovu na vámi uvedenou adresu a zítra vám bude doručován. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace. Pevně věříme, že vám naše produkty přinesou spoustu radosti. S přáním příjemného dne, Jana, Snowboard-online.sk.

• :)
    • Namiesto 1-2 dní kedy mal byť tovar doručený tak prišiel po 4 dňoch
    • Žiadna sms o stave balíku
    • Zlý kuriér

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Zboží jsme odeslali v pořádku v námi avizovaném termínu. Vaše zkušenost s přepravní službou nás moc mrzí. U vaší příští objednávky nabízíme možnost využít služeb např. Zásilkovny nebo Slovenské pošty. Budete-li potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte nás prosím kontaktovat. Hezký den, Soňa, Snowboard-online.sk.

Tovar som objednal 17.2 2018 dnes je1.3 2018 tovar este stale nemam tj.12 dní.
    Spozdravom D.Richter.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Nastalá situace nás mrzí. Balík jsme odeslali hned následující pracovní den, avšak vzniklo prodlení na straně pošty, za což se vám omlouváme. Rádi s vámi situaci vyřešíme k vaší spokojenosti, včetně kompenzace způsobených komplikací. Prosíme o kontaktování nás prostřednictvím emailu nebo telefonicky. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace. S přáním příjemného dne, Jana, Snowboard-online.sk.

mne pride ze je ten batoh fake... logo sa odlepilo po dvoch dnoch a snurka na zipsoch bola len nekvalitne obmotana a po prvy krat jak som batoh otvoril tak sa odtrhlo. batoh zatial drzi, netrha sa a to je hlavne :)

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Vzniklá situace nás mrzí. Veškeré zboží na našich internetových stránkách je originální. Máte právo zboží reklamovat a to do 2 let od zakoupení zboží. Pěkný den, Petra, Snowboard-online.sk

• Zásielková služba

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Litujeme, ale vaše zásilka se nám vrátila jako nevyzvednutá. Pokud jste nebyl se službami kurýra spokojen, doporučujeme využít služeb například Zásilkovny nebo Slovenské pošty. Děkujeme za pochopení. S přáním příjemného dne, Jana, Snowboard-online.sk.

Ktovie či by bol človek potešený keď mu príde poškodená krabica, ale upravená ako prišlo lepiacou páskou ak by ste chceli mám aj foto škoda že tu nieje kolonka pridať foto ,však nik si nevšimne :D .To by bol ten najmänší problém väčší je že topánky sa vám rozbiju po 2 obutiach.Nuž ešte uvidíme aká bude ochota reklamácia alebo vrátených penazí.Takže držte palce

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Prosíme o zaslání fotografií na naši emailovou adresu a my vám rádi pomůžeme. Nevyhovující zboží prosím odešlete zpět k nám, rádi vám zboží vyměníme za jiné, popř. vrátíme peníze nebo zboží reklamujeme. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.Hezký den, Jana, Snowboard-online.sk.

Tovar bol doručeny cez Slovensku poštu až po Vianociach, hoci objednavka bola z 19.12. a ponukane bolo doručenie do Vianoc.Doručeny bol iny tovar ako bol objednany, čo vnimam velmi negativne. Na tovare boli kody dvoch produktov. Cena bola cez 50eur, poštovne 4,50eur.U ineho predajcu poštovne zdarma pri obj.nad 20eur.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Vzniklá situace nás mrzí. Litujeme, prodlení vzniklo na straně Slovenské pošty, za což se moc omlouváme. Na váš email zašleme návrh řešení včetně kompenzace problému. Prosíme zaslat fotografie obdrženého produktu a rádi vám s řešením pomůžeme, tak aby vše bylo k vaší spokojenosti. Děkujeme a omlouváme se za komplikace. Hezký den, Jana, Snowboard-online.sk

• slabý prístup prepravnej spoločnosti k zákazníkovi-kuriérska služba na slabej úrovni

kuriér sa správa neprofesionálne -

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaši reakci. Zboží jsme odeslali v pořádku v námi avizovaném termínu. Vaše zkušenost s přepravní službou nás moc mrzí. U vaší příští objednávky nabízíme možnost využít služeb např. Zásilkovny nebo Slovenské pošty. Budete-li potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte nás prosím kontaktovat. Hezký den, Jana, Snowboard-online.sk.

• Ponukany tovar nemaju na sklade

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaše vyjádření. Litujeme, ale u některého zboží je dostupný pouze jeden kus. Z toho důvodu byla objednávka automaticky upravena. Pokud máte zájem o jiné zboží, rádi vám pomůžeme s jeho výběrem. Neváhejte nás kontaktovat e-mailem či telefonicky. S pozdravem a přáním příjemného dne, Roman, Snowboard-online.sk.

Tovar 2ks prišli V balíku - nepoškodená.
    Po rozbalení balíka tovar lyž. okuliare boli už u zákazníka poškodená /roztrhaná/ krabica, ochranné fólie postrhané a uložené v krabici . Mam to ako darček pod stromček tak naťahovať s reklamáciou nemám čas. Seriózny obchod na to upozorní a predáva to so zľavou.

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaše vyjádření. Pokud vám zboží přišlo jakkoliv poškozené, nebo vám nevyhovuje, můžete nám jej zaslat zpět na výměnu nebo vrácení. Náklady spojené s odesláním vám budou proplaceny. Pro více informací nás kontaktujte e-mailem či telefonicky. Hezký den, Roman, Snowboard-online.sk.

• Vysoke ceny

Zakaznicka zlava je len lakdlo , maju vacsinou vsetko tak nastavene , aby sa nedala uplatnit , hanba ...

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Zákaznickou slevu obdržíte na nezlevněné zboží již od 2. nákupu. Rovněž nabízíme využít naši garanci nejnižší ceny či slevy pro studenty. Pro více informací nás kontaktujte e-mailem, nebo telefonicky. S pozdravem Roman, Snowboard-online.sk.

Nejde o obchod ale o to ze ta doska vydrzala 3 dni

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. V případě, že se zboží poškodilo do 14 dnů, můžeme vám provést výměnu. Stačí poslat zboží na naší fakturační adresu. Hezký den, Kateřina, Snowboard-online.sk

• nálepky
    • dlhá dodacia lehota

viac nálepiek ale inak pohodka

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Prosíme, informujte nás k jaké situaci došlo a kdy vám byla zásilka doručena. Celou záležitost ihned prověříme. Služba GLS doručuje zásilky do 2 dní a slovenská pošta do cca 3 dní. Hezký den, Nikol, Snowboard-online.sk

• Zle oznacene moznosti dorucenia

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vaše vyjádření. Prosíme, informujte nás, které označení konkrétně máte na mysli a my váš podnět předáme příslušnému oddělení. S pozdravem a přáním příjemného dne, Roman, Snowboard-online.sk

• nedostatočné posielanie a odpovede na emaily

priemerný obchod

Reakcia obchodu Snowboard-online.sk

Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Zákazníkům je odpovězeno na emaily do 24h. Jestliže máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Hezký den, Nikol, Snowboard-online.sk