- V mojom prípade najnižšia cena hľadaného tovaru
- žiadne
V tomto prípade som išiel len a len po cene, dostpnosť bola do 10 dní čo nakoniec obchod presne na deň aj dodržal. Nemám čo vytknúť. V budúcnosti pravdepodobne tu ešte niečo nakúpim.
- Dobrá cena
- Rýchlé dodanie dobrá komunikácie cez mail
Odporúčam naozaj lacné
- dobré ceny
spokojná
- Rychle dorucenie
- Nekomunikujete mailom..
Rychle dodanie tovaru
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Tovar mi bol.dnes doruceny a bola som dost prekvapena kedze som mala platit okolo90e a platila som65e ked som balik rozbalila zistila som ze s 5veci mi prisli len2..a pri potvrdeni objednavky mi ju potvrdili celu..aspon ze som ale neplatila aj za to co neprislo..kde sa mohla stat chyba?
- Sortiment
- ceny produktov sú nižšie ako v kamenných obchodoch
- nemá
Prehľadná stránka, pohodlné nakupovanie z domu. Výborné ceny.
- Dobre ceny
- Dodacia lehota uvedena na stranke sa nezhodovala so skutocnou dodacou lehotou
Spokojnost, odporucam
- nizsia cena ako v inych obchodoch
- neviem
Az na prvotnu komunikaciu som bola spokojna,tovar mi prisiel v poriadku.Myslim,ze sluzby obchodu znovu vyuzijem.
- Dodacia lehota tovaru. Este sa mi nestalo, ze mi z nejakeho zasielkoveho obchodu zaslali len cast objednaneho tovaru. Prave ten tovar ktory som potrebovala dodat surne neprisiel.
Kedze dodavka nebola kompletna, zatial nie som spokojna.
- Tovar som si objednala a na druhý den bol kurier u mna. Úplná spokojnosť odporúčam :)
Odporúčam, tovar bez poškodenia a megarýchla dodávka do 24hodín.
- Cena lepší než v Čr, doprava srovnatelná jako u nás, přesto mimo republiku...
bezproblémý obchod
- skvělé ceny, dostupnost zboží, které jinde není
- občas nefungují web-stránky
doporučila bych
- Dobré ceny
- Trochu problém s komunikáciou, dovolať sa do obchodu sa niekedy ani nepodarilo, ani odpoved na mail neprišlo, ale všetko nakoniec prišlo ako som žiadala.
Nemam vyhrady
- rýchle objednanie, rýchla odpoveď, dodanie...super všetko
- nenašla som
som maximálne spokojná