• šetrí čas
    • neviem o žiadnych

odporúčam aj iným kupujúcim

DAKUJEME

Tovar zodpoveda popisu na eshope, tovar doruceny v poriadku,bez zavad a poskodeni,sme spokojni,dakujme

DAKUJEME

• dobré ceny
    • doprava (prišiel mi tovar poškodený, neúplná objednávka, chýbala jedna položka z faktúry)

celkom dobrý nákup, prvý úplne vporiadku, druhý nákup trošku horší, pri doprave mi prišiel tovar troška poškodeny, ale čo sa týka obchodu fajn. Dobré ceny a výber

Dobrý deň

ďakujeme za nákup ak príde poškodená krabica poprosíme okamžite informovať každá zasielka je poistená a pri každom preberaní kurier s depa ide cez kamerový záznam kde sa dá ľahko zisť kto poškodil zásielku
    Smobyk.sk

objednala som detské odrážadlo s brzdou, ktoré bolo dodané v krabici. Bohužiaľ neprišli všetky súčiastky pre spojazdnenie. A toto sa 2 ročnému veľmi zle vysvetľuje :( Nakoniec nám samozrejme obchod zaslal aj chýbajúcu časť no čakali sme 4 dni. nechápem prečo tam tá súčiastka chýbala a možno ani obchod za to nemôže, no stalo sa a možno do budúcnosti by si to mali predajcovia kontrolovať.

• Pre mňa nemá žiadne slabiny

Mám rada obchody, kde ma pravidelne informujú o stave mojej objednávky a ešte k tomu oceňujem aj rýchle dodanie tovaru. Preto vrelo odporúčam. Isto budete spokojný.

• Rychlost

Odporúčam

• prehladnosť, dobre ceny
    • neviem

odporucam

• tovar bol cenovo od iných obchodoch najvýhodnejší....
    • žiadne...

nakupujte SMOBYK....výborná komunikácia, rýchle dodanie tovaru, cenovo najlepší obchod od ostatných...ODPORÚĆAM...:-)

• Nizke ceny

• výhodné ceny na tovar
    • možnosť osobného odberu
    • neaktuálne informácie ohľadne dostupnosti tovaru
    • nedostatočne rýchla reakcia obchodu

Okrem jedného kusu tovaru, ktorý mali mať skladom a nakoniec ma mailom po 2 dňoch informovali, že nie je a nebude, tak som bola spokojná.

Bol to prvý nákup, zatiaľ nehodnotím.

• komunikácia, včasnosť
    • žiadne

super obchod, odporúčam

• jednoduchý nákup z domu
    • neviem

prehladnost rýchla a dobrá komunikácia

• dobre ceny, rychle dodanie
    • pri osobnom odbere by som neradila ist dnu mamickam s kocikom, lebo sa tam nezmestia

Pri objednavke elektroniky cez tento shop treba zistit, ci ma tovar aj slovenske menu. My sme kupili videopestunku Avent, evidentne bola z Ruskej distribucie lebo ponukala ako jazyk len rustinu alebo anglictinu. Nam anglictina nevadi, ale nie kazdy tento jazyk ovlada. Treba si davat pozor !

Dobrý deň
    Návod na použitie obsahuje všetky jazyky nakoľko výrobca Philips Avent nerozlišuje distribúciu Slovenko či iná krajina. Distribútor je z Bratislavy cesta z ruska by bola asi na nezaplateniu..... Ano vieme o tom , že máme hodne tovaru na predajni onedlho budme Väčších priestoroch aj lepšim parkovaním.
    Smobyk.sk

• produkty, ceny, osobny odber v centre BA

vsetko ok

• Rýchlosť odoslania
    • nepoznám

veľmi spokojná

• cenové výhody oproti iným obchodom
    • stavá sa, že je dlhý dodací termín

môže byť

• Zabudla som na uhradu a obchod mi to pripomenul.dakujem
    • Nema

• vyhodná cena