Prihlásiť sa a pridať recenziu

• NIč
    • Vsetko

UPOZORNENIE !!!
    Len chcem upozornit ,ze rovnaka firma ktora prevadzkovala smobyka teraz prevadzkuje novy e-shop www.batolata.sk, takze velky POZOR !!

• Pre nieje ziadne
    • Dvakrat (1x kupa,2x reklamacia) mi poslali tie iste chyne vysielacky babysitting...urazal ma ten clovek cez mail, spraval sa arogantne premudrelo....v ziadnom pripade by som neodporucala nakup v tomto obchode...ak vam samozrejme najde stranku pretoze mne uz iba "not found"..

NENAKUPOVAT

• tak to neviem
    • Všetko

Najhorší obchod v akom som kedy nakupoval. Nikto s vami z obchodu nekomunikuje a nezdvihnú vám telefon. K.A.T.A.S.T.R.O.F.A

• Žiadne výhody

Žiadna komunikácia,telefón vypnutý,takže minimálna spokojnosť s mojej strany,neodporúčam.

• žiadne!!!
    • nekomunikujú

NENAKUPOVAŤ V TOMTO OBCHODE!!!!

katastrofa

• pohodlný nákup z domu
    • široká ponuka
    • celkom dobré ceny
    • poštovné

Môj prvý nákup v tomto obchode hodnotím pozitívne.
    Mám s ním dobrú skúsenosť.

• komunikacia, nizka cena tovaru, rychle dodanie
    • tovar mi zaslali 2x

urcite odporucam

• 20 %

• ziadne
    • komunikacia žiadna
    • vobec neodpovedali na maily
    • na sklade nemali to co bola na stranke uvedene ze maju....

otras

• -
    • -arogantny pristup
    • -dodany uplne iny tovar ako bola objednavka

Prvy a posledny krat, neodporucam.

• 10 %

• - absolutna nekomunikacia - prisla mi len automaticka odpoved na objednavku a viac sa mi nikto neozval, ani ci tovar maju alebo nemaju, kedy ho dodaju, no proste nic...
    • - aj po mojom zruseni objednavky z dovodu nekomunikacie mi na mail nikto neodpisal

Obchod NEODPORUCAM z dovodu absolutnej absencie komunikacie!!!

• -
    • absencia komunikácie so zákazníkom
    • s objednávkou sa začali zaoberať až po mojej urgencii

• 10 %

• chuchmavý a mumlavý telefonista ktorý nevie normálne odpovedať na otázky
    • zavádzanie
    • nedodržanie lehoty dodania
    • odporný prístup

nikomu neodporúčam nič u nich opjednávať.... takýto prístup som nezažila.. a ked som mu povedala že z iných internetových obchodov by som mala moj tovar už dávno doma tak mi len odvrkol že som si mala teda objednať inde...
    je do pako....

• Komunikacia otrasna

Pred vyse mesiacom som si objednala tovar a az na moj druhy mail mi obchod konecne odpovedal, ze objednavka je zrusenaaaa??????!!!!!!

• - zavadzanie,
    • - neseriozny pristup,
    • - nesplnenie dodacej lehoty napriek niekolkym telefonickym uisteniam, ze tovar bude doruceny vcas,
    • - chaos v mailovej i ostatnej komunikacii,
    • ... Najprv mail o tom, ze tovar bude doruceny v piatok, potom ze objednavka bola vybavena a tovar odovzdany kurierovi a nakoniec vecer pred stedrym dnom mail, ze tovar nemaju na sklade ... ciste zufalstvo a to sme medzitym 2 x telefonovali a bolo nam povedane, ze tovar maju a dodaju do vianoc. Viac-krat sa nam nepodarilo telefonicky spojit, az po vianociach a to mi ten isty pan, ktory ma 2x predtym uistil, ze tovar dorucia podla dohody, flegmaticky oznamil, ze sme predsa boli informovani mailom, ze tovar nemaju na sklade, tak co riesim ...

Nikdy viac!!!
    Nasa osobna skusenost:
    Najprv mail o tom, ze tovar bude doruceny v piatok, potom ze objednavka bola vybavena a tovar odovzdany kurierovi tzn. tovar bude dodany do 48 hod. a nakoniec vecer pred stedrym dnom mail, ze tovar nemaju na sklade ... ciste zufalstvo a to sme medzitym 2 x s obchodom telefonovali a bolo nam povedane, ze tovar maju a dodaju do vianoc. Volali sme hlavne kvoli tomu, aby sme sa uistili, ze su schopni tovar dodat, lebo ak nie zariadime sa inak.Po zmatocnych mailoch sme sa snazili kontaktovat obchod viac-krat, ale nepodarilo sa nam uz telefonicky spojit, az po vianociach a to mi ten isty pan, ktory ma 2x predtym uistil, ze tovar dorucia podla dohody, flegmaticky oznamil, ze sme predsa boli informovani mailom o tom, ze tovar nemaju na sklade, tak co vlastne riesim ... Ked som popisala celu situaciu, pan mi povedal, ze obchod ma vo svojich obchodnych podmienkach pravo zrusit objednavku bez udania dovodu, takze nic im nehrozi ... klobuk dole pan podnikatel a este vela uspesnych obchodov prajem.

• ziadna komunikacia

• ponúkaná cena
    • dodacia lehota
    • zavádzanie o dostupnosti
    • komunikácia
    • spoľahlivosť

Veľmi som sa potešila, keď som našla mnou objednávaný tovar za super cenu a neváhala som a hneď som sa informovala písomne, či je naozaj dostupný, kedže som ho potrebovala súrne. Odpoveď mi prišla do niekoľkých minút a tak som s veľkým potešením uhradila tovar a dúfala, že mi bude doručený do troch dní. To bolo 15.12.2014, 23.12.2014 mi bol odoslaný mail, že neevidujú platbu a tak som zaslala potvrdenie o platbe na čo mi prišla do pár minút odpoveď, že tovar je odoslaný. Dnes je 5.1.2015 a tovar stále nedošiel, už ani ďalšia odpoveď od obchodu.

Som veľmi sklamaná a vôbec tento pre mňa nespoľahlivý obchod neodporúčam a znovu ho už určite neotvorím.

• 90 %

• - cena
    • - dizajn vyrobku
    • - tovar v neposkodenom stave
    • - nic nechybalo
    • - rychlost dodania

- obchod vrelo odporucam
    - po napisani emailu ( otazka na termin dorucenia), ihned odpoved
    - nestihlo sa to do vianoc, v co som dufala, ale neponahlalo mi to
    - dorucenie tovaru pri konci garantovanej dodacej doby
    - tovar vo vybornom stave (detska komoda), velmi lahko sakladatelna a vsetko zodpovedalo presne popisu
    - vyborna cela a so stavom tovaru som velmi spokojna
    - ak nam nadrozmernejsi tovar nesuri velmi, tak obchod jednoznacne odporucam
    - spokojnost

• Nic pre!!!
    • Otrasna komunikacia

Urcie neodporucam!
    Mamicky setrite si cas, nervy aj peniaze..