Prihlásiť sa a pridať recenziu

• cena za tovar bola dobra
    • otrasna komunikacia zo strany predajcu

viac na tu stranku nepojdem hoc udavaju nizsie ceny ako inde.

obchod nepodava pravdive informacie o dodacej lehote, nedodrzuje terminy,dava mylne informacie a najma-nekomunikuje! nedvihaju telefony...

• cena tovaru
    • dodacia doba

super, ak mate čas čakať na tovar

• super vyber a dodamie

vrelo odporucam

• 100 %

• veľký výber za dostupné ceny

objednala som si tovar a do 2 dní som ho mala doma...ja som nad mieru spokojná

• priatelne ceny , komunikacia obchodu s kupujucim ......

vrele odporucam

• dobra cena
    • neviem

odporucam

• 10 %

• komunikácia žiadna- nezdvíhajú telefón už niekoľko dní
    • tovar je v nedohľadne- vôbec či mi niekedy dôjde a na peniaze čo som im poslala, asi už môžem zabudnúť
    • neprofesionálny
    • nikdy viac

maximálna nespokojnosť

• super ceny
    • priateľský a profesionálny prístup
    • aj napriek ponuke,v súčasnosti nie je možné vyzdvihnúť tovar osobne, takže som nútená si priplatiť cenu za kuriéra

vrelo odporúčam :)

• Nizsie ceny niektorych tovarov
    • Zruseny/pozastaveny osobny odber
    • Tazkopadna webka

Zatial,kym fungoval osobny odber, obchod bol fajn.
    Verim, ze aj pri doprave kurierom nebude problem, lebo tovar mi doteraz neprisiel, i ked obchod avizoval odoslanie uz pred viac ako 48 h.

• Mala to byť cena a dodacia lehota, nebola!
    • Dodacia lehota a komunikácia, telefonicky sa na niečom dohodnete a neplatí to.

Neseriózne jednanie zo strany obchodu. Môj výber tohto predajcu bol aj na základe dobrých internetových referencií. Bohužiaľ nemám dobrú skúsenosť.

• dobry sortiment,
    • zla komunikacia, za 10 dni mi neoznamili kedy bude tovar doruceny

Nakupovala som tam 2-3 krat, pokial mali aj osobny odber, bola som spokojna.
    Odkedy zrusili predajnu a osobny odber, tak som si objednala tovar kurierom, tovar mi este nebol dodany. Dorucenie kurierom mi vzhladom na caste cestovanie vobec nevyhovuje a tiez nakup v malej hodnote (hracky) sa dost predrazi. Moznost zaslania postou pri objednavke vobec nebola.

• Cena
    • Bezprostrende po objednavke som dostal zhrnutie objednavky kde boli dva domceky namiesto jedneho tak som odpisal ze chcem iba jeden ale obchod sa mi vobec neozval. Nebyt toho ze im po par dnoch zavolam tak o objednavke nic neviem. Malo by mi to byt dorucene na zaklade telefonatu uz tento tyzden ale pochybujem ze sa tak stane kedze prepravca asi nedorucuje pocas vikendu a statnych sviatkov. Myslim si ze by mali zlepsit komunikaciu, hlavne v pripade ze im dodavka trva dlho. U mna zatial viac ako 10 dni..

Ak mate cas cakat na objednavku a nevadi vam ze vas obchod vobec neinformuje o stave objednavky tak preco nie. Ja uz si tam asi nic dalsie nekupim.

Supr komunikácia rýchle doručenie

• Ponuka veľké množstvo tovaru, našla som tu všetko čo som potrebovala...síce tovar mi nedošiel...ešte...takže zatiaľ viac k tomu nemôžem dodať
    • Je príliš veľa kategórii, do ktorých je rozčlenený tovar...al niekto objednáva viac tovaru rozneho druhu, má čo robiť kým všetko nájde a kým sa tam preklika

Je tam všetko, aj keď s dlhšou dodacou lehotou.aj keď hre mi jasné že dlhšia dodacia lehota je spôsobená druhom tovaru a nie obchodom...uvidíme ak príde , snáď bude všetko ok.

• Rýchle dodanie
    • -

odporucam

• 10 %

• nič
    • katastrofa s touto firmou nikdy nič viac, človek si objedná postieľku, ktorú súrne potrebujem povedia že o dva dni príde a prešli 3 týždne a nič, keď volám pre istotu nedvíhajú telefon

Nikdy viac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.