- Výborná cena, skvelá komunikácia, žiadny problém dovolať sa na info-linku, veľká pochvala kuriérom (prišli dvaja) - dalo sa s nimi dohodnúť na čase dovozu tovaru, dokonca sa nám ponúkli, že tovar vynesú až k našim dverám - bezplatne. Pred príchodom tovaru ma pani z infolinky kontaktovala a príjemne prekvapila, že tovar dovezú v sobotu. Určite obchod odporúčam a v budúcnosti bez obáv využijem ich služby.
Určite odporúčam všetkým nákup v tomto e-shope, veľmi ochotný a príjemný personál - od pani na infolinke až po kuriérov. Všetko prebehlo nad moje predstavy.
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- 100% odporucanie, europske sluzby.
- Objednal som tovar (inak hned druhy najlacnejsi medzi obchodmi, aj to len o dva centy), v sobotu, cca o 17:00. Hned som dostal telefonat, ze potvrdzuju objednavku.
- Vo stvrtok opat volala pracovnicka, ze zajtra pride tovar. Kurier v piatok sice nedorazil (zapchy, sneh), ale dosiel hned druhy den v sobotu, pricom predtym v predstihu volal.
- Vsetko okej, ziadny cudzokrajny vodic z Hu ci PL, proste paradicka.
- Dodavka teda 5 pracovnych dni od odoslania penazi, 3 od dorucenia penazi.
- Ziadne cenove navysenie, ziadny priplatok za dodavku, za kuriera, proste suma zobrazena na heureke je aj finalna suma.
100% odporucanie, europske sluzby.
Vsetko okej, ziadny cudzokrajny vodic z Hu ci PL, proste paradicka.
Dodavka teda 5 pracovnych dni od odoslania penazi, 3 od dorucenia penazi.
Ziadne cenove navysenie, ziadny priplatok za dodavku, za kuriera, proste suma zobrazena na heureke je aj finalna suma.Reakcia obchodu SMARTIK.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- flexibilita
- -
spokojnosť
- dobre ceny
- neviem
Odporucam, mal som dobru skusenost pri napovani.
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
- dobrá cena, dobrá komunikácia
- web je dosť biedny, v objednávke boli informácie o jej zrušení
nech si každý urobí svoj názor
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
Chybu ohľadom stavu objednávky sme už odstránili. -
- pružnosť
- neviem o žiadnych
ok
- dobra cena,
- rychlea dobre jednanie
super obchod do minuty aj s potvrdenim
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
Bol som spokojny dobra a rychla komunikacia
- komunikacia
Doporučujem.
Rýchla dodávka,dokonca v sobotu a tovar v poriadkuReakcia obchodu SMARTIK.SK
- super cena,doprava zdarma,dobrá komunikácia
- zatial žiadne
bol to môj prvý nákup v tomto obchode, a myslím si ,ak sa nepokazia tak určite nie posledný
- prehladnosť, rýchlosť
- obchod nemá žiadne nedostatky, len kuriér nemá drobné na vydávanie
cena bola najlepšia na trhu, dodanie rýchle, bez problémov. určite by som si objednala zase
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- Nízke ceny
- Možno dlhšie dodacie lehoty, no s prihliadnutím k cenám je to akceptovateľné
Tovar som objednal, prišiel v poriadku. S dopravou aj nákupom som spokojný, nevidím dôvod, prečo v obchode nenakúpiť znova.
Odporúčam.Reakcia obchodu SMARTIK.SK
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- dobre ceny
som spokojna , tovar som objednala bol mi dodany za vyborny čas. doporučujem
- Rýchla komunikácia.
- Vyskúšal som, milo prekvapený.
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
- dovoz v cene,nizka cena produktov oproti konkurencii
- nenapada ma nic
cena
komunikacia
dovoz v cene su hlavne dovody
odporucamReakcia obchodu SMARTIK.SK
- Chladničku nám doniesli až do bytu. Po odbalení sme zistili že dvere na chladničke boli preliačené. V obchode sme to reklamovali a oni nám ochotne a bez problémov chladničku vymenili.
Boli sme spokojní
- Najvýhodnejšia cena
- Pohotovosť a úroveň komunikácie
- Spolahlivosť
- Nepostrehol som
Na slovenské pomery vysoká profesionalita, nezvyčajne promptná a príjemná komunikácia, všetky podmienky presne dodržané. Vrelo odporúčam.
- cenovo výhodný nákup
- neviem o žiadnych
zaručená kvalita dodávky tovaru a aj čas doručenia tovaru.
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
- ihneď po vytvorení objednávky ma kontaktovali o stave mojej objednávky
- žiadne
tovar mi bol doručený rýchlo a som velmi spokojná
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
- dobré ceny, doprava zdarma, široký výber
- napr. poplatok za dobierku, ak všetko ostatné môže byť v cene
spokojnosť
Reakcia obchodu SMARTIK.SK
Máme niekoľko špeciálnych služieb, ktoré nie sú povinné a nemôžeme poplatky za ne zarátať do ceny tovaru, pretože nie každý ich chce.
Platí to aj o dobierke, ktorú neplatia zákazníci, ktorí ju nechcú a využijú bankový prevod, alebo Tatrapay.