odporúčam, dobrá komunikácia so zákazníkom

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce.

• skoda ze tento tovar nemohol obchod dorucit do irska

Myslim si ze obchod by mohol byt v poriadku blizsie nemozem posudit pretoze tovar nebol dodany ale odporucam obchod aj ostatnym.Viac sa vyjadrim nabudúce ked si opat nieco kupim

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

zatiaľ doručujeme len v rámci SR a v blízkej dobe pribudne nová krajina, ale Írsko to žiaľ nebude.

• lebo mal najnižšiu cenu

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• Bola to najnižšia cena, pri platbe vopred doprava zdarma
    • Pri mojom type vysávača chýbali dva parametre, t.j. či sú kolieska pogumované, teda mäkké a čí je aj hubica na trvrdé podlahy. Ale ochotná telefonistka mi to vzápätí zistila.

Mám vynikajúce skúsenosti, vrelo odporúčam. Hlavne pre ochotný personál a dopravné služby.

• Najnizsia cena

Vynikajuci pristup od prijatia objednavky az po dorucenie kurierom. Urcite budu mojou prvou volbou pri dalsom internetovom nakupe.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce.

• Najserioznejšie jednanie doteraz
    • Nemá

Serioznosť a ľudsky pristup

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• Dlhá doba dodania - 10 dní.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

tovar Vám bol expedovaný na 5-ty pracovný deň kuriérskou službou, ktorej trvá doručenie 1 až 2 pracovné dni v závislosti od miesta doručenia na Slovensku. Objednaný tovar sa nachádzal na zahraničnom sklade a po objednaní ste boli informovaný o dobe dodania 5 až 7 pracovných dní, ktoré sme splnili.

• dobrá cena

Presvedčila cena a dostupnosť.Nebol ale SK návod.Ináč OK.Odporúčam

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

tovar berieme z výroby a smeruje na rôzne trhy.
    Ak tovar neobsahuje slovenský návod, stačí aby ste nám napísali číslo objednávky na: [email protected] s dotazom o návod a návod pošleme.

• V tomto prípade , to bola nízka cena
    • Je málo propagovaný,nikdy som o ňom nepočul predtým ani nezazrel na Internet

• cena

• online objednavka
    • zbytočné prieťahy pri overovaní klienta

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

veľakrát sa zákazníci pri objednávke pomýlia (zlá adresa ,tel. číslo), alebo ju chcú dodatočne upraviť. To, že ich kontaktujeme naši zákazníci skôr vítajú a kuriéri nemajú problém tovar doručiť.
    Našim zákazníkom poskytujeme vysoko nadštandardné služby, ktoré budeme poskytovať aj naďalej a komunikácia s nimi k tomu patrí.

• výborný pomer ceny a výkonu
    • výborná doprava
    • odvoz starého spotrebiča

vrelo odporúčam

• komunikácia so zákazníkom
    • nižšia cena vybraného tovaru v porovnaní s konkurenciou

S obchodom som bol veľmi spokojný. Jedinú výhradu mám k doplnkovej službe-vynáška tovaru do bytu. Pri vyplňovaní objednávky som zvolil vynášku nadrozmerného tovaru až do bytu. Ak si priplatíte za službu 10 EUR, tovar vám má kuriér vyniesť až do bytu. Kuriér bol však sám. Ako má 1 človek vyniesť 41,5kg vážiacu umývačku riadu na 4.poschodie bez možnosti použitia výťahu.Čo keby som si objednal kombinovanú chladničku s mrazničkou?
    Ak si zákazník sa službu zaplatí, tak očakávam že mu bude aj poskytnutá. Samozrejme nie na úkor kuriéra, veď si chudák nejako poradí.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

Každý kuriér má k dispozícii potrebné náradie na prácu, ako je napr. schodisková rudla, s ktorou vyniesť spotrebič po schodoch nie je až tak ťažké. V prípade, že si zákazníci objednávajú veľké spotrebiče, tak chodia s kuriérom pomocníci.

• dobrá cena, komunikácia, veľmi rýchle dodanie tovaru

som spokojná, odporúčam :)

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• Komunikacia a zavadzanie zakaznika dodacej doby.

Ak nechcete zit v neistote tak neplatte vopred lebo komunikacia 0 bodov.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

prosím neklamte o komunikácii.
    Po objednaní sme vás telefonicky kontaktovali a oznámili Vám, že pri bankovom prevode sa objednávka spracováva až po prijatí platby (máte to napísané aj v objednávke) a následná doba dodania bude 5 až 7 pracovných dní. Objednávku ste vytvárali v piatok o 20:00. Bankový prevod banka určite nerobila skôr, ako nasledujúci týždeň po tom, čo ste ho uskutočnili, takže najskôr sme platbu mohli zaevidovať v utorok. Tovar sme Vám posielali po kuriérskej službe v pondelok na 4-tý pracovný deň od prijatia platby (tovar pol na zahraničnom sklade). Kuriérom trvá 1 až 2 pracovné dni doručenie tovaru (záleží od miesta doručenia).

• pohodlie nakupu

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• komunikácia so zákazníkom, ceny, rýchlosť dodania
    • neprehľadnosť popisu produktov, pomohla by kategorizácia záložkami :)

dobré ceny, super komunikácia so zákazníkom, telefonické potvrdenie objednávok, rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme.

• cena
    • termín dodávky

zatiaľ len malé skúsenosti

-dobrá cena
    -dodávka trvala dlhšie, ale bol som informovaný
    -plne odporúčam