• + cena tovaru
    • + komunikacia obchodu

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce.

• dobra cena a komunikacia so zakaznikom, presne informacie o case dodania tovaru,

odporucam

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

Všetko bolo ok, akurát nechápem prečo som nedostal aspoň český manuál????????

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

značka, ktorú ste si kúpili, tak ešte len začína expandovať zo svojej rodnej krajiny a nemajú ešte lokalizované manuály. Hneď ako bude k dispozícii, tak Vám ho pošleme.

• nemá

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• Tovar dodaný až do domu v krátkej lehote

Vyskúšala som tento obchod prvý krát a som spokojná tovar bol dodaný na čas a v poriadku.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce.

• Komunikacia so zakaznikom, dobre ceny
    • Platba za dobierku

Na zaciatku som neveril tomuto obchodu, ale bol som milo prekvapeny pri komunikacii a nasledne doprave chladnicky vynesenim az do mojho bytu. Ostavam ich zakaznikom.

• Dopravu a vynos tovaru
    • nema

Velmi dobry

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• pre mna bola rozhodujúca cena výrobku.
    • chýba kontakt s ludmi..

bola som spokojna..

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

Pri e-shopoch je priamy kontakt so zákazníkom trocha komplikovaný, ale náš zákaznícky servis je Vám na telefóne k dispozícii 7 dní v týždni od 18:00 do 20:00

• tovar nedošiel ani po 10.dňoch

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

tovar Vám bol odoslaný kuriérom 13.2.2014 ... Dôvod, prečo ho zrejme ešte nemáte je, že sa s Vami kuriér nevedel skontaktovať a nevedel Vám ho odovzdať.

• Dobrá komunikácia so zákazníkom, príjemné ceny, bezplatné dodanie tovaru po platbe predom na účet

Dobrá komunikácia so zákazníkom, príjemné ceny,určite tam nakúpim znova.

• Rýchlosť dodania,komunikácia.
    • Slabiny som nezaznamenal.

Obchod vrelo odporúčam.Mám 100% dobrú skúsenosť.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• komunikácia so zákazníkom, dokonca dohodnutie si doby doručenia, rýchlosť doručenia a hlavne oznámenie o doručení
    • žiadne

môžem len odporučiť, prvý krát som nakupovala, ale veľmi spokojná až prekvapená, na druhý deň po objednávke ma hneď kontaktovali a dokonca som si dohodla čas doručenia, a aj rýchlosť dodania tovaru, môžem len odporučiť a určite to nebol môj posledný nákup v tomto obchode

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• výborná komunikácia so zákazníkom, spoľahlivosť
    • žiadne

určite by som ho odporučila, už len kvôli komunikácii so zákazníkom , s akou som sa nikdy predtým nestretla, sú spoľahlivý, bezproblémový obchod

• Dobrá komunikácia so zákazníkom
    • dlhšia dodacia doba

vrelo odporúčam

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme.

• -nizke ceny
    • -velmi dobra komunikacia
    • -doprava GRATIS
    • -dlhsie dodacie lehoty
    • -nic

-super ceny, trosku dlhsia dodacaia doba,ale zaidna tragedia sa nekona..

• Nízke ceny.
    • Ochota pri reklamácii tovaru.
    • Doručený tovar bol vadný.

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

za vadný tovar sa ospravedlňujeme. Tovar berieme priamo z výrobnej distribúcii, nerozbaľujeme ho ani nijak nepoškodzujeme. V prípade problémov s tovarom sa stačí obrátiť na reklamačný servis: [email protected] , ktorý dá daný problém do poriadku.

• cena kvalita
    • neviem o ziadnych

solidna firma s prozakaznickym pristupom

• Nízke ceny
    • Dĺžka dodania

100% spokojnosť

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

• výborná komunikácia a ústretovosť

výborná cena a perfektné služby

Reakcia obchodu SMARTIK.SK

Ja som bola spokojna. Verim,ze to tak bude a pri dalsom nakupe.