- rýchla komunikácia
- rýchla dodávka
sitká do drezu sú praktické
pekne v dreze ukážu
zachytávajú nečistotyReakcia obchodu Slevnuj.sk
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že naše stránky navštívíte znovu a spokojenost bude i v případě budoucích objednávek.
Slevnuj.sk -
Tovar prišiel rýchlo a nepoškodený.
Dobrá komunikácia a rýchle dodanie
- odporučam
- Ceny
- Balenie
- Dodanie
- rýchla reakcia obchodu
- Tovar je OK
- Ďakujem za vybavenie objednávky.
Slevnuj.sk -
- Tovar prišiel skôr, ako bolo uvedené, zabalený, kompletný, nepoškodený. Ok
- OK
- Pohodlne doručenie na adresu
- Vyber
- Niektoré aj ceny
Slevnuj.sk -
- bez problémová komunikácia a dodanie tovaru.
Slevnuj.sk -
Obchod doporučujem len som pitala modrú ruku a poslali mi ružovú ruku ináč som spokojná stále tovar príde v poriatku keď som nakupovala pár krát len doporučujem.obchod
Rýchle sodanie
Slušna ochota...
rýchlosť
- Korektné jednanie, stála komunikácia o objednávke a veľmi skoré dodanie.
Slevnuj.sk