Tovar v naj stave tulipány sì ako živé...ďakujem!

Reakcia obchodu Slevnuj.sk

děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že naše stránky navštívíte znovu a spokojenost bude i v případě budoucích objednávek.

Slevnuj.sk

• Dostatočne široký sortiment produktov.

Výber v tomto obchode je jednoduchší o to, že produkty majú uvádzané aj ich rozmery, čo je dosť dôležité.

Slevnuj.sk

Tovar som si objednal na druhy deň som ho mal doma veľká spokojnosť Dakujem pekne odporúčam Super

• Dobre nápady...

rýchle dodanie

• Super ceny ,rýchle dodanie,spokojnosť

Veĺmi spokojná.

Slevnuj.sk

pravidelné informácie o priebehu zákazky

Slevnuj.sk

bez problemov a rychlo doručene

• serióznosť
    • možnosť priameho odberu

• rychle dodanie tovaru aj cena velmi dobra

velmi dobre

• Bolo to profesionálne, rýchle

Rýchle dodanie....
    Výrobok presne podľa obrázka a popisu

Som spokojná.

OK

všetko prebehlo v poriadku, spokojnosť

Rychle jednanie, dobrá cena

Len tie najlepšie