Terajšia objednávka mierne mešká,ale napriek tomu som s obchodom nadmieru spokojná. Školské tašky pre obe deti kupujem len tu. Taktiež fľaše na pitie, športové tašky , školské potreby

Rýchle doručenie,žiadne problémy.

• Neskore odoslanie
    • Nekomunikovanie

Tovar podla stranky dostupny 2-3 pracovne dni, emailom oznameny neskorsi datum odoslania (ktory pripadal na sviatok) a ktory nebol dodrzany. Tovar napokon bol odoslany na 8 pracovny den po tom, ako som vec urgovala. Doruceny tovar bol iny, nez som objednala a dokonca balenie bolo otvorene. Nemam slov, absolutne neodporucam!

• Dobré ceny a sortiment.
    • ---

• Rýchle vybavenie
    • Široká ponuka

Objednávka bola vybavená rýchle , som spokojná, doručenie tiež rýchle, odporúčam , určite budem objednávať cez tento obchod, ďakujem

• Rýchlosť dodania

• Maximálna spokojnosť

• Rachle dodanie, darcek navyse. Tovar krajsi ako na obrazku

odporúčam tento obchod,tovar mi v poriadku došiel.

Super, rýchle dodanie, nemám čo vytknúť

Všetko ok

• Tovar som ešte zatiaľ nedostala

Velmi rychle dodanie tovaru

• siroky vyber tovaru
    • dobre ceny
    • rychle dodanie
    • chyba niektory zakladny skolsky tovar ako napriklad obycajny cierny tus

Obchod ma naozaj siroky sortiment tovaru, velmi dobre ceny, vacsina tovaru je skladom. Ak nie je skladom a tovar nema ani dodavatel, rovno telefonuju, ze nieco chyba (skusenost z minulosti), cize komunikacia vyborna. Dodanie tovaru skladom je velmi rychle, mozem iba odporucat. Akurat som ostala prekvapena, ze nie je v ponuke taka obycajna vec, ako je cierny tus, hoci redispero v ponuke je :) Na obchode sa mi paci aj recyklacia obalov, pouzivaju uz pouzite krabice a s tym plne suhlasim. Akurat by som odporucila odstranit stare pasky, aby clovek nenadobudol dojem, ze bol balik niekym cestou otvoreny :)

všetko ok

Dobrý obchod, kupovala som tu obom deťom školskú tašku, tentokrát len nejaké školské potreby, ceny sú fajn, dobrý výber, len doručenie trochu trvá.

• Rýchle dodanie

Rýchle vybavenie.