Reakcia obchodu elland.cz

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste si náš e-shop vybrali na základe lepšej ceny. Veríme, že budete s tovarom spokojný a dobre Vám poslúži.
    S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz

• Nízka cena, prehľadná komunikácia.

Odporúčam každému.

Reakcia obchodu elland.cz

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť a doporučenie nášho e-shopu. Veríme, že aj v prípade budúcich nákupov budete s nami spokojný.

• Rýchla orientácia na stránke,veľký vyber , ústretovosť
    • Žiadne

• ceny,komunikacia,rychlost
    • ziadne

odporucam

• nezistil som

Doporučujem.

S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz

• Tovar mal naozaj na sklade a dodal v čase ako bolo napísané na ich webe.

Spoľahlivý obchod

• kvalita
    • zatiaľ žiadne

obchod je prehľadný
    dodanie rýchle
    odporúčam nákup v tomto obchode

• cena tovaru
    • dodávka do týždňa aj keď to nie je skladom
    • neviem

• flexibilita

bez výhrad

• Nepohnem sa z domu
    • Žiadne nakoľko som objednavala prvýkrát

Spokojnosť

• OK!
    • Nič

Odporučam

S pozdravom tím elland.cz

• bez prehanania vyborna cena.
    • Znackova chladnicka,ktoru som tu kupoval bola o neuveritelnych 20 az 100e lacnejsia ako v inych obchodoch.
    • nepoznam

Dobra komunikacia,rychle bezproblemove dodanie,vyborna cena,presne dodrzany termin.
    Chladnicka zatial slape,uvidime ak by prislo k reklamacii ako sa budu chovat.

Celková spokojnosť

S pozdravom tím elland.cz

• Kúpil sok ebook reader o 20Eur lacnejsie ako és predáva v známich online predajniach!

Bez problemov

S pozdravom tím elland.cz

• Co som porovnaval s konkurenciou na Slovensku,tak vsetko bolo o par eur lacnejsie co som objednal
    • Ziadne

Moja prva objednavka,ktoru som uskutocnil,ale nemam nic negativne,takze mozem zatial len odporucit

S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz

• Nema podrobny popis k tovaru.

• Cena
    • Rychlost dorucenia

Celkova spokojnost s eshopom.