Reakcia obchodu elland.cz
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste si náš e-shop vybrali na základe lepšej ceny. Veríme, že budete s tovarom spokojný a dobre Vám poslúži.
S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz -
- Nízka cena, prehľadná komunikácia.
Odporúčam každému.
Reakcia obchodu elland.cz
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť a doporučenie nášho e-shopu. Veríme, že aj v prípade budúcich nákupov budete s nami spokojný.
- Rýchla orientácia na stránke,veľký vyber , ústretovosť
- Žiadne
- ceny,komunikacia,rychlost
- ziadne
odporucam
- nezistil som
Doporučujem.
S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz -
- Tovar mal naozaj na sklade a dodal v čase ako bolo napísané na ich webe.
Spoľahlivý obchod
- kvalita
- zatiaľ žiadne
obchod je prehľadný
dodanie rýchle
odporúčam nákup v tomto obchodeReakcia obchodu elland.cz
- cena tovaru
- dodávka do týždňa aj keď to nie je skladom
- neviem
- flexibilita
bez výhrad
- Nepohnem sa z domu
- Žiadne nakoľko som objednavala prvýkrát
Spokojnosť
- OK!
Odporučam
S pozdravom tím elland.cz -
- bez prehanania vyborna cena.
- Znackova chladnicka,ktoru som tu kupoval bola o neuveritelnych 20 az 100e lacnejsia ako v inych obchodoch.
- nepoznam
Dobra komunikacia,rychle bezproblemove dodanie,vyborna cena,presne dodrzany termin.
Chladnicka zatial slape,uvidime ak by prislo k reklamacii ako sa budu chovat.Reakcia obchodu elland.cz
Celková spokojnosť
S pozdravom tím elland.cz -
- Kúpil sok ebook reader o 20Eur lacnejsie ako és predáva v známich online predajniach!
Bez problemov
S pozdravom tím elland.cz -
- Co som porovnaval s konkurenciou na Slovensku,tak vsetko bolo o par eur lacnejsie co som objednal
- Ziadne
Moja prva objednavka,ktoru som uskutocnil,ale nemam nic negativne,takze mozem zatial len odporucit
S pozdravom a prianím pekného dňa tím elland.cz -
- Nema podrobny popis k tovaru.
- Rychlost dorucenia
Celkova spokojnost s eshopom.
S pozdravom tím elland.cz