V SIKO sa da vzdy vybrat!

Všetko prebehlo hladko a rychlo

• Rýchla dodávka

kvalita za dobrú cenu

• Automat na vyplatenie produktu
    • Pri kúpe bežných produktov je v predajni dlhá čakacia doba na predavača.

• Bol som v predajni v TN , už nikdy v živote tam nevojdem.total neochota a keď som sa opýtal niečo ohľadom predávaného tovaru nevedeli mi takmer na nič odpovedať alebo odpoveď bola na toto sme není školeny. takéto recenzie som dostal od veľa ľudí keď som spomenul ktorú predajňu chcem navštíviť.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, díky níž můžeme své služby nadále zkvalitňovat.
    Mrzí nás Vaše zákaznická zkušenost na jedné z našich poboček.. Je opravdu v našem zájmu,
    aby byl personál na prodejně maximálně proškolen a schopen zákazníkovi poradit, případně
    pomoci s výběrem zboží. Uděláme vše proto, abyste si příště z nákupu odnesli příjemnější dojem.
    Můžete kdykoliv využít i služeb naší zákaznické linky telefonicky, mailem nebo přes chat.
    S pozdravem, Helena Koubová

26.11 objednaný tovar, platba kartou, 28.11 pripravený na výdajnom mieste, spokojnosť.

• rýchle doručenie
    • kvalita produktu

veľmi kvalitný drez som si kúpil

Objednavka rychla, webova stranka prehladna, tovar prisiel velmi rychlo v bezchybnom stave

• Rýchle vybavenie požiadavky

Veľmi výhodne odporučam.

Zodpoveda poziadavkam.

OK

• Všetko v poriadku

Neochotny personal

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš čas a hodnocení, díky kterému můžeme naše služby nadále zkvalitňovat.
    Omlouváme se za diskomfort při nakupování na jedné z našich poboček.
    Abychom situaci mohli ihned začít řešit, poprosíme Vás, o bližší informace na email [email protected].

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

Rýchle dodanie

• Pri vytváraní objednávky bol uvedený konkrétny termín naskladnenia tovaru, ktorý potom sa predĺžil o ďalších 56 dní. Neprišlo mi ani žiadne upozornenie, že sa doba dodania predĺži.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení na základě, kterého můžeme do budoucna naše služby zlepšovat.

Omlouvám se za Vaši nepříjemnou zákaznickou zkušenost. Bohužel jsme odkázáni na termíny dodání, které nám sdělí výrobce a může je průběžně měnit. Proto se vždy snažíme zákazníky alespoň o změnách dodání informovat, popřípadě doporučit vhodnou náhradu, která je skladem. Prověřím proč jste právě vy, nebyli informováni o změně dodání a sjednám nápravu, aby se situace již neopakovala. Omlouváme se, za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení .

S přáním hezkého dne Lucie Vobořilová

• Široký sortiment kvalitného tovaru
    • Výhodne ceny
    • Rýchle vybavenie objednávky a dorućenie tovaru
    • Dobrá komunikácia s obchodom
    • -

Odporúćam nákup v tomto obchode. Dobré ceny kvalitný tovar rýchle dorućenie.

• kvalitný tovar
    • rýchle dodanie