• skvelá komunikácia
    • rýchle odpovede
    • ochota
    • rýchlosť vybavenia objednávky

Reakcia obchodu shopjk.sk

chceli by sme Vám v prvom rade poďakovať, že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie.
    Spokojnosť našich zákazníkov je u nás prvoradá a preto nás nesmierne teší, že ste spokojný.

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

Rychlo vybavena objednavka ,tovar na druhy den doma

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

žiarovky sú zatiaľ ok,ale kupovala som s týmto názvom Vianočná svetelná LED reťaz sieť s diaľkovým ovládačom..ovládač tam nebol,na dotaz..že tam nebol ovládač mi bolo odpísane,že ovládačom sa rozumie gomík na prepínanie..je to smiešne a neférové,neodoprúčam

Reakcia obchodu shopjk.sk

ako sme Vám písali aj v emaily, veľmi Vám ďakujeme, že ste nás upozornili na chybu v popise produktu. Chybu samozrejme odstránime.

Poprosíme Vás aby ste nás opätovne kontaktovali na email: [email protected], kde sa Vám budeme snažiť pomôcť vyriešiť situáciu.

• 100%.Spokojnost

Rychle dodanie, pekny tovar

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

• Rýchle spracovanie objednávky ako aj dodanie

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

• Skvelá komunikácia s predajcom, ochotný, profesionálny prístup. Vynikajúce poradenstvo. Odporúčam.

• extra rýchle dodanie

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

• Rychle dorucenie na druhy den od objednania
    • Vela tovaru skladom

Obe objednavky boli dorucene na druhy den od objednania, co je dost neobvykle vtejto dobe. Za mna velke plus.

• Rýchle dodanie

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

Je mi to ĺuto,ale neviem kde sa stala chyba.Mám žiaľ veľmi ťažké srdce,pretože sa vnučka veľmi tešila na tento darček,no bohužiaľ som nusela ísť gratulovať s prázdnou rukou,pretože mi zásielka vôbec nedorazila.Nechcem dávať recenzie,pretože nie som so istá, či ste pochybil vy....lebo NEZODPOVEDNY PREPRAVCA.Ale ten smutný pohľad 7roč.dievcatka nedoprajem nikomu.

Reakcia obchodu shopjk.sk

veľmi nás mrzí, že sa tovar nestihol doručiť v deň, ako bolo uvedené na eshope. Podľa informácií by sa mal tovar doručovať 07.10.2024.

Veríme, že sa vnučka poteší z darčeka tak či tak.

Prajeme pekný deň.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

• Široká ponuka, rýchlosť, komunikacia
    • -

Samotný obchod výborný po všetkých stránkach, s tovarom to bolo horšie - skladanie tovaru (jeho jednotlivých dielov) očividne neprešlo u producenta testovaním. Odporúčam vybrať si iný tovar (mobilný stojan na šaty)

rýchle dodanie, kvalitný tovar

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

Kreslo som objednala v jeden deň popoludní a na druhý deň ráno mi ho priviezli - super

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

Rýchla a spoľahlivá komunikácia. Maximálna spokojnosť s tovarom.

• Ríchle dodanie tovaru

Pekný deň prajeme. S pozdravom tím ShopJK.sk

Veľká spokojnosť rýchle dodanie tovaru

Rýchle dodanie,krásny tovar,dostupná cena

• Ďakujem. Seriózny a ochotný obchod