• reklamácia prebehla v poriadku, boli ústretoví..

• Príjemný prístup

Dobrý deň Jaroslav,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie. Ak by ste potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov alebo prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].

velmi rychle dodanie

Dobrý deň Iveta,

Tím etila

• Starostlivo zabalené, nepoškrabané. Rýchle dodanie. Cena sa mení podľa veľkosti parapetu.
    • Parapety boli označené nálepkou s rozmermi. Ľahko sa určovalo ktory kde patrí.
    • Praktické zadávanie rozmerov cez formulár.
    • Nebola možnosť vybrať parapet s hrubkou 38, 40 cm. Iný predajca s rovnakým formulárom túto možnosť mal. Bol drahší aj keď krátky.
    • Subjektívne mi chybala možnosť parapet vo formuláry pomenovať podľa izby, aby som pri objednavaní vedel, ktorý som už zadal. Po doručení mi táto možnosť nechýbala, keďže boli parapety označené rozmerom a mal som ťahák z objednávania.

Dobrý deň Ján,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie. Štandardné rozmery vonkajších parapetov bohužiaľ aktuálne neúpopnúkame väčšie ako 360mm, aj keď už nad tým uvažujeme. Aktuálne Vám však v prípade potreby vieme ponúknuť výrobu aj atypických rozmerov (teda nielen štandardizované rozmery aj ľubovoľné rozmery, či väčšie rozmery ako formular ponúka). V tom prípade však výroba trvá zvyčajne dlhšie (5-7 dní) a aj cena je mierne vyššia. Cenovú ponuku Vám radi vypracujeme na základe Vašej emailovej požiadavky, ktorú prosím zašlite na [email protected].

Všetko len to najlepšie v Novom roku Vám želá celý tím etila.

Rýchle dodanie v požadovanej kvalite

Dobrý deň Peter,

Tím etila

• Super rýchla dodávka tovaru len tak ďalej

Dobrý deň Robo,

bez problémov

Dobrý deň Ivan,

Tím etila

2 objednavka, max spokojnost.

Dobrý deň Roman,

Tím etila

Objednal som si 2 parapety, jedna bola poskodena.

Dobrý deň Roman,
    mrzí nás, že došlo k poškodeniu parapetu pri preprave, no doposiaľ od Vás neevidujeme žiaden email s reklamáciou. Prosím zašlite nám fotky poškodenia a spravíme maximum pre Vašu spokojnost.
    Ak by ste však potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov alebo prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].

• Dobrá kvalita
    • prijateľná cena
    • rýchle doručenie
    • celková spokojnosť

Dobrý deň Andrej,

Tím etila

• rýchle dodanie, kvalitný tovar

Dobrý deň Jana,

• Kvalitná výroba.Dakujem.

Dobrá objednávka,krátka doba čakania,žalúzie presne sedia.

Dobrý deň Peter,

• Rýchle dodanie

Dobrý deň Marián,

• Vďaka super

Všetko ok

Veľká spokojnosť

Dobrý deň Katarína,

Tím etila

Veľmi rýchla výroba na mieru aj dodanie. Žalúzie sedia presne. Oceňujem návod na zameranie aj na montáž, vďaka ktorým ich dokáže namontovať aj žena . Ďakujem

Dobrý deň Miriam,
    ďakujeme za skvelé hodnotenie.
    Ak by ste potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].

Tím etila.sk

• Tovar je viditelne poškodený!!

Dobrý deň Richard,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás však nesmierne mrzí. Vašu reklamáciu na poškodenie sme prijali a budeme sa usilovať ju v čo najkratšom čase vyriešiť k Vašej spokojnosti.
    Možno práve naše extrémne balenie ktoré spomínajú iný nakupujúci, môže vo Vás vzbudzovať pocit, že sami posielame poškodený tovar. No bohužiaľ aj Vaša zásielka sa stala jednym z mála prípadov, kedy sa podarilo kuriérom naše balenie prekonať a tovar poškodiť :(. Úmyselne by sme poškodený tovar v žiadnom prípade neposielali a to z niekoľkých dôvodov. Jedným z nich je aj ten, že ako aj vo Vašom prípade, na naše náklady Vám dodáme nový kus, uhradíme ďalšie balné ako aj poštovné. To všetko robíme iba preto, aby sme mali maximum spokojných zákazníkov, medzi ktorých veríme, že budete patriť aj Vy.
    Ospravedlňujeme sa aj v mene prepravnej spoločnosti že k poškodeniu došlo. Neustále vylepšujeme balenie, aby sme predchádzali takýmto situáciam, či v extrémnych prípadoch tovar dovezieme vrámci našich rozvozov (nadrozmerná doprava) bez príplatku a to len preto, aby sme predišli ťažkostiam spojenými s externými dopravcami.

Ak by sme si aj napriek tejto skúsenosti získali Vašu dôveru, pričom Vy by ste potrebovali čokoľvek ďalšie či iné v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].

Tím etila.sk

S dodaním tovaru som bola spokojna

Dobrý deň Anna,

• Rýchlosť a Kvalita...