- Rýchle a bezproblémové dodanie
Dobrý deň Miroslav,
spokojnosť
Dobrý deň Irena,
- Presnosť a rýchlosť
Maxim.spokojnosť.Na to že sa jednalo o zákazkovu výrobu na mieru -veľmi rýchle doručenie 3-4 dni-super obchod super web cena a zabalenie tovariu tiež ok.
Dobrý deň Erika,
- Žiadny problém. So naximalne spokojný
Dobrý deň Anton,
Tím etila.sk -
rýchlosť výroby a expedície prepravcovi.
Dobrý deň Marián,
Tím etila.sk -
- objednávka a doručenie prebehlo v poriadku
- vrátila som tovar podľa obchodných podmienok, balík si však zatiaľ nikto neprevzal tak uvidím ako to dopadne či sa mi vráti späť
Objednávka prebehla v poriadku. Tovar som však nakoniec nepotrebovala, preto som ho podľa obchodných podmienok zaslala naspäť spolu s odstúpením od zmluvy. Už dva týždne je uložený na pošte a nikto si ho zatiaľ nevyzdvihol.
Dobrý deň Andrea,
ďakujeme za Vaše hodnotenie, aj napriek tomu, že náš obchod neodporúčate :(. V zmysle obchodných podmienok, čl. 10.9 je potrebné zaslať tovar na adresu sídla prevádzkovateľa alebo ho odovzdať predávajúcemu... Vzhľadom k tomu, že sme zásielku od Vás neobdržali a rovnako tak nám nebol doručený "žltý lístok", nemáme vedomosť, že sa zásielka nachádza dva týždne na pošte. Prosím zašlite nám emailom na [email protected] číslo zásielky, zásielku čo najskôr vyzdvihneme.
Verím že táto nepríjemnosť s poštou Vás neodradí od ďalšieho nákupu.
Tím etila.sk -
- Rýchle dodanie tovaru a kvalita,veľká spokojnost
Dobrý deň Zdenka,
Tím etila.sk -
- Super komunikácia a dodanie tovaru presne podĺa požiadavky.
Super obchod. Odporučam.
Dobrý deň Ľuboš,
- Rychle vybavenie objednavky
Dobrý deň Sylvia,
Tím etila.sk -
Rýchle vybavenie objednávky. Komunikácia super.
Dobrý deň Magdaléna,
Tím etila.sk -
Tovar bol dodaní v poriadku,super zabalení
Dobrý deň Ľubomir,
rýchlosť,spolahlivosť...
Dobrý deň Jan,
Tím etila.sk -
veľmi príjemné jednanie zo strany firmy objednávka doručená.
ĎakujemReakcia obchodu etila
Dobrý deň Renáta,
ďakujeme za skvelé hodnotenie. Veríme, že po namontovaní garážovej brány budete ešte viac nadšená :).
Tím etila.sk -
Ochota ,Ústretovosť a Kvalita...
Dobrý deň Jan,
Tím etila.sk -
Do dnesného dna nedostala som objednany tovar, uz som zapísala email, a ani oni nevedia, ze v akom stave je objednany tovar. Dnes je 30 mája, a objednala som 4. mája
Dobrý deň Gizela,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Ako sme Vás pred časom informovali, kvôli zmene výrobného systému a s tým spojenými komplikáciami pri implementácii, vzniklo omeškanie dodania za čo sa ospravedlňujeme. Dnes sme už problémy so systémom vyriešili a dodacie doby sú dodržiavané v štandardných termínom, dokonca v niektorých prípadoch tovar odosielame aj skôr než deklarujeme. Veríme však, že ste s dodanými balkónovými dverami spokojná.
Ak by ste potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected]. Radi Vám dokážeme, že šlo skutočne o výnimočnú situáciu :).
- Dostupnosť tovaru
Dobrý deň Miroslav,
- dobré ceny
- dobrá komunikácia
Dobrý deň Pavol,
Tím etila.sk -
- rýchla odozva na objednávku
- rýchle avízo na dovoz tovaru
- avízo bolo, že tovar príde 23.5.24. Čakal som 23. aj 24. ale nemám ani tovar ani informáciu prečo nebol doručený.
Všetko vyzerá ideálne, len tovaru niet
Dobrý deň Karol,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vaša objednávka na horizontálne žalúzie kde uvádzame dobu výroby do 3 pracovných dní, bola vytvorená 18.5.2024 a vyrobená ako aj odoslaná 22.5.2024 (teda na tretí pracovný deň) o čom sme Vás nielen my informovali emailom, ale aj prepravná spoločnosť. Zvyčajne doručovanie prebehne nasledujúci deň, v ojedinelých prípadoch až 2 pracovné dni od odoslania, čo by zodpovedalo našej infromácii, že bude zásielka doručená 23.5.2024. Skutočne nás mrzí, že ste nás neoslovili pred napísaním tejto recenzie, nakoľko doručovanie zásielky nie je úplne v našej kompetencii. Avšak preveríme situáciu u prepravcu a veríme, že dôjde v krátkom čase k náprave, resp. doručeniu Vašej objednávky.
Ak Vás táto nepríjemnosť spôsobená prepravnou spoločnosťou neodradí od ďalšieho nákupu, veríme že sa na nás v budúcnosti opäť obratíte či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].
Tím etila.sk