- Tovar je viditelne poškodený!!
Dobrý deň Richard,
ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré nás však nesmierne mrzí. Vašu reklamáciu na poškodenie sme prijali a budeme sa usilovať ju v čo najkratšom čase vyriešiť k Vašej spokojnosti.
Možno práve naše extrémne balenie ktoré spomínajú iný nakupujúci, môže vo Vás vzbudzovať pocit, že sami posielame poškodený tovar. No bohužiaľ aj Vaša zásielka sa stala jednym z mála prípadov, kedy sa podarilo kuriérom naše balenie prekonať a tovar poškodiť :(. Úmyselne by sme poškodený tovar v žiadnom prípade neposielali a to z niekoľkých dôvodov. Jedným z nich je aj ten, že ako aj vo Vašom prípade, na naše náklady Vám dodáme nový kus, uhradíme ďalšie balné ako aj poštovné. To všetko robíme iba preto, aby sme mali maximum spokojných zákazníkov, medzi ktorých veríme, že budete patriť aj Vy.
Ospravedlňujeme sa aj v mene prepravnej spoločnosti že k poškodeniu došlo. Neustále vylepšujeme balenie, aby sme predchádzali takýmto situáciam, či v extrémnych prípadoch tovar dovezieme vrámci našich rozvozov (nadrozmerná doprava) bez príplatku a to len preto, aby sme predišli ťažkostiam spojenými s externými dopravcami.
Ak by sme si aj napriek tejto skúsenosti získali Vašu dôveru, pričom Vy by ste potrebovali čokoľvek ďalšie či iné v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].
Tím etila.sk -
Na stranke uvádzaný 15 dnovy termin vyroby parapetov striekanych do pozadovanej RAL farby je len lakadlo na zakaznikov, objednaval som 2x ani raz termin nebol dodrzany. Na druhu stranu vonkajsie parapety boli pekne spravene a vyzeraju kvalitne
Dobrý deň Patrik,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vo všeobenosti termíny výroby či termíny dodania uvádzame v pracovných dňoch, nakoľko ani naša výroba ani kuriéri zvyčajne cez víkendy alebo sviatky nepracujú. Preto si myslíme, že sme uvedený termín dodržali, nakoľko sme objednávku obdržali 11.9.2024 o 22:44, 12.9. bola objednávka spracovaná a 1.10. odoslaná. T.z. 13. pracovný deň od spracovania objednávky.
Ak by ste však potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].
Tím etila.sk -
- objednávka a doručenie prebehlo v poriadku
- vrátila som tovar podľa obchodných podmienok, balík si však zatiaľ nikto neprevzal tak uvidím ako to dopadne či sa mi vráti späť
Objednávka prebehla v poriadku. Tovar som však nakoniec nepotrebovala, preto som ho podľa obchodných podmienok zaslala naspäť spolu s odstúpením od zmluvy. Už dva týždne je uložený na pošte a nikto si ho zatiaľ nevyzdvihol.
Dobrý deň Andrea,
ďakujeme za Vaše hodnotenie, aj napriek tomu, že náš obchod neodporúčate :(. V zmysle obchodných podmienok, čl. 10.9 je potrebné zaslať tovar na adresu sídla prevádzkovateľa alebo ho odovzdať predávajúcemu... Vzhľadom k tomu, že sme zásielku od Vás neobdržali a rovnako tak nám nebol doručený "žltý lístok", nemáme vedomosť, že sa zásielka nachádza dva týždne na pošte. Prosím zašlite nám emailom na [email protected] číslo zásielky, zásielku čo najskôr vyzdvihneme.
Verím že táto nepríjemnosť s poštou Vás neodradí od ďalšieho nákupu.
Tím etila.sk -
Do dnesného dna nedostala som objednany tovar, uz som zapísala email, a ani oni nevedia, ze v akom stave je objednany tovar. Dnes je 30 mája, a objednala som 4. mája
Dobrý deň Gizela,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Ako sme Vás pred časom informovali, kvôli zmene výrobného systému a s tým spojenými komplikáciami pri implementácii, vzniklo omeškanie dodania za čo sa ospravedlňujeme. Dnes sme už problémy so systémom vyriešili a dodacie doby sú dodržiavané v štandardných termínom, dokonca v niektorých prípadoch tovar odosielame aj skôr než deklarujeme. Veríme však, že ste s dodanými balkónovými dverami spokojná.
Ak by ste potrebovali čokoľvek ďalšie v oblasti výplní stavebných otvorov a prísluslušenstva k jednotlivým výrobkom, neváhajte nás kontaktovať či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected]. Radi Vám dokážeme, že šlo skutočne o výnimočnú situáciu :).
Tím etila.sk -
- rýchla odozva na objednávku
- rýchle avízo na dovoz tovaru
- avízo bolo, že tovar príde 23.5.24. Čakal som 23. aj 24. ale nemám ani tovar ani informáciu prečo nebol doručený.
Všetko vyzerá ideálne, len tovaru niet
Dobrý deň Karol,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vaša objednávka na horizontálne žalúzie kde uvádzame dobu výroby do 3 pracovných dní, bola vytvorená 18.5.2024 a vyrobená ako aj odoslaná 22.5.2024 (teda na tretí pracovný deň) o čom sme Vás nielen my informovali emailom, ale aj prepravná spoločnosť. Zvyčajne doručovanie prebehne nasledujúci deň, v ojedinelých prípadoch až 2 pracovné dni od odoslania, čo by zodpovedalo našej infromácii, že bude zásielka doručená 23.5.2024. Skutočne nás mrzí, že ste nás neoslovili pred napísaním tejto recenzie, nakoľko doručovanie zásielky nie je úplne v našej kompetencii. Avšak preveríme situáciu u prepravcu a veríme, že dôjde v krátkom čase k náprave, resp. doručeniu Vašej objednávky.
Ak Vás táto nepríjemnosť spôsobená prepravnou spoločnosťou neodradí od ďalšieho nákupu, veríme že sa na nás v budúcnosti opäť obratíte či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected].
Tím etila.sk -
- Parapety prišli krivo odrezané ledva sme ich napasovali aj to máme fugy pri stenách. Asi to rezali po vianočnej kapustnicu...
Dobrý deň Simona,
ďakujeme za hodnotenie. Prosím o zaslanie fotiek (ideálne aj s priloženým uholníkom) na email [email protected] aby sme videli ako boli parapety skutočne odrezané. Nie žeby sme Vám neverili, no pre porez parapetov používame NC (automatické) píly, alebo počas servisu automatickej píly používame výsuvnú, resp. pokosovú pílu. Všetky spomenuté píly majú jasne určenú dráhu rezu, ktorý je nastavený na 90° uhol. Vrámci našej výroby iné uhly rezu neponúkame. Preto skôr predpokladáme, že vzniknutý problém nastal zlým zameraním, resp. zlým odpočtom, alebo jednoducho nerovnosťou samotného ostenia.
PS: kapustnicu sme absolvovali až po odoslaní posledných zásielok :)
Tím etila.sk -
- Po 13 dňoch mi prišiel email že mi rušia objednávku.
Dobrý deň Peter,
mrzí nás, že sme si zaslúžili zlé hodnotenie aj napriek tomu, že na našej strane nedošlo k žiadnemu pochybeniu.
Dňa 31.10.2023 o 21:30 ste vytvorili objednávku, kde ste si zvolili online platbu kartou cez platobnú bránu GPwebpay. Platba nebola zrealizovaná o čom sme Vás informovali 1.11.2023 o 08:40. Obsahom mailu boli aj ďalšie informácie kam môžete poslať platbu za Vašu objednávku. Nakoľko sme od Vás doposial žiadnu platbu neobdržali, objednávka bola 12.11.2023 stornovaná. Zároveň v emaili bola informácia o tom, že ak si myslíte že sa jedná o chybu na našej strane, aby ste nás kontaktovali, čo ste však nespravili. :(
Ak však máte aj naďalej záujem o Vašu objednávku, prosím kontaktujte nás či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected] aby sme objednávku obnovili a dohodli spôsob platby.
Adam Smrek - konateľ -
Na prekvapenie neporušený obal ale poškrabaná farba na parapetách....
Dobrý deň pán Peter,
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Pracovnici vo výrobe v prípade porušenia ochrannej fólie na parapete kontrolujú kvalitu, resp. poškodenie povrchovej úpravy. V prípade akéhokoľvek porušenia, parapety neprepustia z výroby na expedíciu. Vzhľadom k tomu, že ste s nami tento problém nekomunikovali, prosíme o zaslanie fotiek parapetov po odstránení ochrannej fólie na email [email protected]. Ak pracovníci vo výrobe skutočne pochybili, na naše náklady Vám dodáme nové kusy.
Adam Smrek - konateľ -
- A ešte aj poškodený prišiel.
Dobrý deň Ján,
ďakujeme za Vašu recenziu, avšak nepomýli ste si obchod ktorému ste chceli dať recenziu?
V dotazníku uvádzate že obchod zrušil objednávku - Vaša objednávka bola riadne vybavená a odoslaná 10.10.2023 a Vám bola doručená 11.10.2023.
Dokonca 12.10.2023 som s Vami komunikoval ohľadom dobropisu kvôli dohodnutej zmene v objednávke, no nespomenuli ste absolútne žiaden problém s doručením či poškodením tovaru.
Rovnako tak neevidujeme od Vás ďalšiu, resp. inú komnikáciu ktorá by popisovala to, čo uvádzate v hodnotení.
Ak Vám skutočne prišiel poškodený tovar, prosím zašlite nám reklamáciu emailom na [email protected]. Prosím priložte aj fotky poškodenia. Aj napriek tomu, že od doručenia ubehol viac ako týždeň, budeme sa usilovať vyriešiť túto nepríjemnosť k Vašej spokojnosti.
Adam Smrek - konateľ -
Ak chcete obdržať parapety narezané vo vami zadanej dĺžke tak si objednajte radšej inde. Odtiaľto nám prišli všetky parapety dlhšie o 50 až 150mm, čo znamená robotu navyše s opiľovaním. Za mňa určite nikdy viac.
Dobrý deň Lýdia,
ďakujeme za Vašu recenziu, aj keď nie úplne pravdivú... Preto si na ňu dovolím reagovať.
Na začiatku ste nás oslovili s tým, že Vám boli dodané zlé rozmery a to konkrétne tak, že ste si objednali parapet dĺžky 203cm, no prišiel menší a zároveň že všetky ostatné rozmery boli väčišie až o 5cm. Na základe zaslaných fotiek sme tak zistili, že parapet ktorý mal byť pôvodne dlhý 2030mm (203cm) bol objednaný s rozmerom 2003mm, teda 200,3cm a zároveň všetky ostatné kusy boli rovnako vyrobené podľa rozmerov uvedených v objednávke. Všetky kusy boli teda vyrobené správne. Nakoľko sa Vám však asi nepozdávala naša reakcia ktorej obsahom bolo aj upozornenie, či nedošlo k chybe pri premene jednotiek (z centimetrov na milimetre), začali sme sa motať v bludnom kruhu kde ste nás presviedčali, že sú všetky rozmery zlé. Ako Vám bolo spomenuté, nebolo Vám upreté právo tovar u nás reklamovať a v prípade že skutočne došlo k chybe, radi ju napravíme.
Nakoľko Vám nevyhovovali nami navrhované riešenia, požiadali sme Vás o protinávrh, ako by sme mohli túto sitáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti, na čo sme doposiaľ odpoveď nedostali.
Prečo si myslíme že rozmery sú správne? Na pílenie používame tzv. automaty, teda NC píly ktoré automaticky režú Vami zadaný rozmer. Ak má táto píla plánovanú údržbu či poruchu, vtedy sa parapety režú na píle s ručným odmeriavacím zariadením. Iba vtedy môže dôjsť k ľudskej chybe. Počas výroby Vašej objednávky však neevidujeme žiadnu poruchu alebo údržbu na spomínanom automate.
Nesmierne ma mrzí Vaša nespokojnosť a skutočne si nemyslím, že sme si zaslúžili takéto hodnotenie.
Aj napriek Vašej nespokojnosti verím, že sa k nám v budúcnosti vrátite. Aby sme však predišli prípadným nepríjemnostiam so zlými rozmermi, prosím kontaktujte nás na či už telefonicky na 0944 933 466 alebo emailom na [email protected], kde si s Vami radi odkonzultujeme správnosť rozmerov.
Adam Smrek - konateľ